Днеска изкупих пазара май като се замисля... ябълки, банани, портокали, червен лук, фурми, бразилски орехи, сурово кашу, риган... взех си и хрян да направя от ония прочистващи процедури на слузта, ако се сещате. Само дето няма да е зле някой къде знае повече... да каже по какъв начин точно излиза слузта от организма, че да не стане някоя грешка, да се окаже, че излиза в момента който не трябва от мястото, което не трябва...
Иначе съм супер доволен, щото баща ми все ме изненадва.... по принцип той се вживява да пазарува и аз не се занимавам, ама явно ще трябва да превзема нещата в моите ръце вече. Щото иначе трябва да го набия, много взе да ме нерви напоследък. Аз му казвам не искам да ям месо и разни такива боклуци.... все едно обратното му казвам - взел от готовите храни разни дробчета и други подобни. Днеска пък донесъл пица.... ей, не съм от стомана още, пиците още са ми любими да си го призная... не се сдържах и си изядох пицата
Но това не може да продължава така и ето... сам почнах да си пазарувам вече, на нашите не чакай
Само да не ми забравите въпроса за хряна да си напомня..