така, така... може и никой да не ми чете дневника и да не пише в него, ама все тая - аз мога сам да си пиша и сам да си чета
на 9 ден приключих гладуването, най-напред изядох 1 белен и нарязан домат залят с гореща вода... най-напред 1 парченце, след 15 мин. 2 парченца и т.н. за около час и половина го изядох.. важното е човек да не се поддава на апетита си
след туй една ябълка изядох белена след 2-3 часа.... след още 2-3 часа половин краставица... след още 2-3 часа пак 1 ябълка
не знам много ли е малко ли е, важното е да се следва реда първо плод после зеленчук и да не се нагъват прекалено големи количества
по 2 пъти на ден пия лимонени фрешове... вчера разнообразих с 2 моркова и салата от домат + 1/2 ряпа + лук + мъничко зехтин дето излапах... днеска определено се чувствам вече малко по-добре и имам повече сили, предните дни се чувствах тотално изтощен
взех си ужким пълнозърнест хляб и 100 гр. сурово кашу, които също мисля днеска да ги включа по някакъв начин към менюто си.. имам предвид 1 филийка макс първия път или 50г макс кашу... и така продължавам със захранването и ще видим като ми дойдат сили вече дали ще усещам положителния ефект от гладуването... честно казано ми се струва, че имам страшно много за чистене, ама с малки крачки напред и така
и понеже следващите 3 месеца няма да правя дълги гладувания, започвам сериозно с домашния фитнес, който бях изоставил, щото ми хрумна как гладуването ще ми изяде мускулите дето ще направя и после ще ме е яд... но сега почвам пак с дъмбелите и лятото се надявам - о, чудо ...о, мускули
като се има предвид и как добре съм се посвил след гладуването, може да направя нелошо релефче