RoJe, това почти всеки път ми се случва.. но най-вече първите 2 пъти като карах на плодово-чаената диета ..след която захранвах добре, обаче като почна да ям всичко - месо, сирене... и набързо озверявах, пак казвам 2 големи дюнера ми бяха малко и оставах още гладен... просто трябваше огромни количества храна и много бързо да бъдат погълнати, иначе направо откачах
сега не знам защо ми е по-лесно - дали, защото ям растителна храна само... дали, защото гладувах на вода
просто ако салатите и другите неща ми бяха по-малки порции, щях да се засищам без да се напъвам да си доизяждам храната да не остава... щото така си разширявам сам стомаха
затова другия път сам ще си правя програма като Даниела кога и колко и какво да ям
)) между другото много жалко е, че така си се отпуснала.... в смисъл, че аз като се отпусках така след гладуване по половин година ме държеше не можех дори и да си помисля за здравословно хранене, ама дано с теб да не се получи както с мен
Калиа, не е само до качеството, а и до количеството... аз си вземах по 5 пици и си ги изяждах на 1 път понякога
докато са горещи знаеш ли как яко влизат в стомаха и залепват там, може да пробваш... ако това не помогне пробвай 2 големи дюнера за вечеря, след като на обяд си хапнала 5 пици
и може задължително 1 шоколад след това да си подсладиш... за 1 месец ти гарантирам, че ще качиш поне 2 кг