Здравейте!
Честито на патерица на всички цветя - извинявайте, няма да ви изброявам поотделно, ама наистина сте сто хиляди човека...
"Ни съм умрела", както вече написах пред Х време (то такава проклетия умира ли бре?
), просто съм много заета, пусто... По закона на великата гадост, ми проснаха изведнъж много работа, и то когато и без това си имах такава пре-предостатъчно... Да не стане мойто от 2-3 стола - та прас, на земята
.
Като изключим това, всичко е наред. С храненето нямам никакви проблеми, откакто съм самостоятелно от нашите, и малкото такива затруднения изчезнаха - интересно що ли така
. Най-хубавото е, че сезонът на плодовете наближава - че ми беше втръснало само цитруси и дебелокори ябълки от гръцко... Че вече и дини пуснаха в Кауфланд, но нещо не се решавам на тях, тъй като са от Йордания, ама и от Таджикистан да са, не им е сезонът и един бог знае с какво са "напомпани" (мда, като "дините" на Галена
).
Имах намерение да прескоча до Варна, с някои хора отдавна се каним да се видим, пък и времето беше тамън, само че ще трябва да се изчака, да посъбера малко кинтаж, защото съм на ОГРОМНА нула
.
С изключение на това, се справям добре.
Чао засега, лека и успешна седмица на всички!