Я да взема да понапиша нещо, че ще ми мухляса дневникът...
Почти 2 седмици след поредното сухо гладуване, вече се захраних и се чувствам все по-добре и по-добре
. Засега съм консумирала само сурови растителни продукти. Мисля и да продължа така поне до края на месеца - тъкмо съм хванала коледните пости, да ги спазя ако не целите, то поне половин месец.
Направо пращя от енергия, не знам какво да я правя
.
Нощес пак не можах да спя - хем се постарах през деня да се движа достатъчно; даже пих валериан вечерта, и въпреки това, спане - йок
. Може да е от пълнолуДието, може и да съм превъзбудила дошата "вата", знам ли... Всеки случай е кофти работа това безсъние...
Сутринта към 4 и нещо (едва дочаках да стане и толкова) взех, че се облякох с каквото ми падна и излязох да се разхождам. М-у другото, много приятно беше
. Още не е студено - прогнозата за времето работи решително в наша полза (поне засега), навън е осветено, ама хора по туй време няма - само лудите като мене
, въздухът - свеж, чисто. Като понавъртях километража си седнах на една пейка и даже си събух обувките, че ми стана топло, а както си бях и постлала отдолу с якето, имах чувството, че съм на плажа - само дето не се препичах на дневна, а на лунна светлина... За такива случаи трябва да измислят термин "лунни бани" или "moonbathing"
. Е, и тен не успях да хвана, за съжаление
.
Хайде поздрави на всички и много слънчева неделя
.