Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Гневник... на Вики (не много гневна)  (Прочетена 160009 пъти)

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
Re:Гневник... на Вики (не много гневна)
« Отговор #320 -: 18-07-2010, 19:06:05 »

Вики, как мина държавния? надявам се добре, а и да не е добре, важното е,че е минал и заминал  :whistling2 - emotloader:
Активен
Мисълта е там, където ни боли!

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #321 -: 18-07-2010, 19:06:49 »

Вики, как мина държавният? Надявам се добре, а и да не е, важното е,че е минал и заминал  :whistling2 - emotloader:
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #322 -: 18-07-2010, 20:19:53 »

ВЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ ГОООООООООООО!!!!!  :sorcerer - emotloader: :thankyou: :peperudi:
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #323 -: 18-07-2010, 20:22:49 »

Bravooooooooooooooooo  :Content_14: tazi ve4er dve ledeni mastiki (sok ot limon i menta) i na 4ereshata :)))
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #324 -: 18-07-2010, 20:36:58 »

Браво Вики! Честито! :flowers2:
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #325 -: 18-07-2010, 20:59:32 »

Благодаря! :flowers2: :thankyou: :love_026:

Лимон и мента звучи интересно - ще пробвам ;). Засега съм на чайче с мед  tooth.
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #326 -: 18-07-2010, 22:31:02 »

БРАВО, ВИКИ :Content_14: И ЗА ИЗПИТА , И ЗА СУХОТО ГЛАДУВАНЕ! АБЕ, ТИ СИ БИЛА ГОЛЯМ ГЕРОЙ :love_007:
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #327 -: 19-07-2010, 10:10:05 »

Благодаря! :thankyou: :love_007:
Вчера ми беше устният държавен - остава да видя и на писмения какви съм ги забъркала... Но мисля, че няма какво да се обърка ;). А самият факт, че на устен няма да се явявам пак си е достатъчен за 3 дена банкет! :sorcerer - emotloader: Сега го удрям на почивка... Още 2-3 дена съм в София и после - отново по света.

Апропо, точно на дървото срещу балкона ми, на има-няма 2 метра от прозореца, някакви птички са си свили гнездо и гледам, вече имат пиленца - два броя  ;D. Много са готинки! Интересно ми е колко време ще се задържат там и кога ще започнат да огласят квартала  :Content_22:.

Менюто го обогатявам - вече ми е по-лесно да се храня, увеличавам дажбите, но още ме наболяват зъбите от механичен натиск и особено от кисели плодове :(. Имам чувството, че е на нервна почва... И друг път ми се е случвало, ама е голяма мъка докато мине...
Активен
------

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #328 -: 19-07-2010, 10:58:25 »

Вики , не си типична българка ако не вземеш сега една прашка и бой по пилетата  tooth  tooth  tooth
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #329 -: 19-07-2010, 19:15:45 »

Титанич, вече завърших английска филология, така че наистина не съм типична българка - вече съм "мома англичанка"  tooth.

Днес пак се гнЕвих, защото внезапно станах спестовна касичка за личната си зъболекарка  :surpris_25:. Стана ясно, че проблемът не е от зъбите, а от венците - нещо яко са се възпалили на нервна почва и сега плакна през 2 часа с разтвор от лайка или смрадлика... Отделно имам (имах) зъбен камък в доста големи количества, който, разбира се, биде изпилен, изчегъртан и изстърган, та нищо не остана от него. След като висях при зъболекарката около 50 минути, най-накрая ми попросветна. Сега още леко ми кървят венците, но поне гадорията е премахната, та предполагам че до няколко дни ще се оправят съвсем.
Днес не съм яла нищо - сутринта цялата устна кухина ме болеше и от вода даже... Пийнах няколко чайчета с мед и това ми беше. Утре мисля да си правя пак пюрета, само да ми позаздравеят раните от нанесените поражения днес  tooth.
Активен
------

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #330 -: 19-07-2010, 20:47:19 »

Вики, поздравления  :Content_14:
Сега остава вече да приложиш знанията си за всеобщо добро.

Дори не мога да си представя да целя пилетата ...
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #331 -: 19-07-2010, 21:53:02 »

Вики при моето почистване на зъбен камък още на следващия ден ми се оправиха венците. Така че не се притеснявай! Утре ще си по-добре.
Активен

Antares

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 172
« Отговор #332 -: 20-07-2010, 07:20:44 »

Вики, поздравления и от мен за изпита!
Що се отнася до венците, при мен след почистване на зъбен камък кървяха малко само първия път, следващите пъти не. Спомням си, че когато за пръв път чистих камък, после усещането ми при допир на езика беше, че все едно имам дупки между зъбите  tooth
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #333 -: 20-07-2010, 08:33:20 »

Аз по едно време бях събрала бая пигментация по зъбите, но след като минах на предимно сурова храна петната почти изчезнаха.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #334 -: 20-07-2010, 09:26:52 »

Благодаря, успокоихте ме. Днес определено съм по-добре - вчера болките бяха зверски, а сега е супер. Сутринта успях да хапна едно плодово пюренце, което преживях 1 час и дори се наядох  tooth. Сега пак ще жабуря, пък дано следващите дни напълно ми се оправят венците...
Активен
------

Antares

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 172
« Отговор #335 -: 20-07-2010, 12:23:35 »

Аз по едно време бях събрала бая пигментация по зъбите, но след като минах на предимно сурова храна петната почти изчезнаха.

И аз имах петна и зъбите ми изглеждаха някак сивкави. Петната намаляха, откакто спрях кафето и червеното вино, и някак отвътре зъбът става по-плътен цветово. Преди 2 години имах неблагоразумието да си избеля зъбите - макар и неприятна, процедурата имаше видим ефект, но временно, обаче май оттогава зъбите ми станаха по-чувствителни. Но венци никога не са ме боляли, при каквито и да било дентални процедури.
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #336 -: 21-07-2010, 07:45:36 »

Ух, най-после мога да ям череши - какво щастие  :Cherries :Content_22:.
Снощи бях на заведение с една приятелка. Тя пие бира, аз се наливам с чай и се оправдавам с венците си  tooth.
Още днес и утре съм в София. Приятелката ми е в Самоков - баща й не е хич добре и не се знае още колко време трябва да стои при него. Тъъъпооо  :-\.
Активен
------

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #337 -: 21-07-2010, 19:37:04 »

Днес обикалях насам натам из улиците Софийски... Запознах се с beelee  ;D. И ядох млечна царевица - много е вкусна. Не ми беше проблем за зъбите, но сега, вечерта, хапнах един резен диня и в момента зверски ме боли цялата уста - уфф, гадна работа  :surpris_25:.
Активен
------

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #338 -: 21-07-2010, 21:15:53 »

А кислородна вода защо не пробваш Вики
аз с това се жабурих, когато имах такива проблеми  ;)
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=546.0
« Последна редакция: 21-07-2010, 21:19:11 от Даниела »
Активен

sunny

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 97
« Отговор #339 -: 21-07-2010, 21:58:50 »

Вики, много помага и отварата от дъбови кори- аз съм много доволна. Успокоява много, освен това ги стяга /венците/- това за тези, които имат пара/о/донтоза- не знам кое е правилно...  ??? 
Активен

Страницата е създадена за 0.117 секунди с 22 запитвания.