Здравейте! Най-после ми мина изпитът днес, та и Гневните изблици понамаляха от моя страна
.
Беше лесно, имах късмет с въпросите, писах, докато ми се изписа писалото и все нещо съм направила (то тепърва ще се види какво, де, ама не е 2 - гарантирано).
Отделно, днес съм доволна от факта, че взех хонорар
(то пък един хонорар - докато почерпиш в негова чест, той взел, че свършил
).
Вчерашното официално събитие също мина и замина, ама беше голям зор, докато се приключи... Във всеки случай се радвам, че ми падна този товар!
Та така, `фъргам като магаре самарите, един по един от гърба си, мятам къчове и псувам, но си заслужава.
Остават ми 2 курсови за петък и един изпит за 21ви (онзи, който отложих). И държавния след това.
Гладуването обаче прекъснах вчера, защото ми беше адски напрегнато и почувствах, че няма да ми се отрази добре... Та не издържах и пих фреш от морков. Искаше ми се да го направя по-дълго, но се получи 10 дни. Еми, засега толкова явно, пак е добре. То няма и много смисъл да се гладува под силен стрес, защото доколкото знам ефектът е по-скоро отрицателен. Така че сега ще мина на пестелив, но все пак режим, поне докато мине малко лудницата. Вчера се захраних с фреша; днес - с малко черешки (4-5 сутринта, после още толкова на обяд, и сега пак). За утре ще му мисля утре. При всички случаи се чувствам добре, не ми пада кръвното (вчера даже го бях вдигнала, ама при тия нерви, нищо чудно) и не се чувствам уморена. Ще видим следващите дни как ще е. Колкото - толкова
.