Абе,само аз ли си изкарах прекрасно на моя бал?Закараха ме с едно старо опелче,но това нямаше значение за мен.В ресторанта беше забавно,но по никакъв начин не може да се сравнява с купона който си спретнахме по-късно.Апропо,бяхме в Оазис
...при Деската.Половината се изпонапиха и повърнаха преди 11ч
.Няколко от тези дето най се имахме се върнахме в Бургас и отидохме в една таверна срешу стадион черноморец.Такъв купон и до сега не съм си правил.Таверната почти празна....оркерстъра и ние.Счупихме абсолютно всички чинии които имаха :pensif_29:Целият под стана бял,както и обувките ни.Експериментирахме с различни видове изстрелване на чиниите.Повече пари платихме за чинии от колкото за другото.Нямам снимки обаче.Дадох си батериите на едни съученик в ресторанта и после ги забравих.Само за това ме е яд и до сега.Но,спомените ми са така живи,сякаш всичко беше вчера.Незабравима вечер,много забавления и смях.
А за сватбата.....що така не ви харесва бе хора?Аз искам сватба.Само че.....проблем!Никак не си я представям с маси отрупяни с прасета,пилета,плата със съджуци,луканки,сирена и много пияни разгащени гости,с раздърпани вратовръзки,танцуващи - туйст.99% от сватбите са такива,а на мен ми се гади от тях.Как не могат да измислят нещо по-различно???
Бих желал да е с малко на брой,отбрани гости в стил колкейл парти(или нещо такова),ако може и времето позволява....в някоя красива градина,обградени от зеленина.Жена ми ще е със семпла,но много стилна рокля,а аз ще съм в тон с нея.Ястията разбира се,ще са от нашите.Все пак,този празник трябва да отразява,кои сме ние.Но си издирвам булка :police:Красива,нежна...може и да е графичен дизайнер,не ми пречи