Здравейте!
Днес мина всичко за един час, ама за бройка не инфарктирах.....
Айде, то не е хубаво да се хваля; вярно, че не е голям подвиг мойто; вярно, че скромността краси човека, ама... ама вече бая време мълча и си трая, пък не виждам да съм разхубавяла особено
. Затова сега всичко ще си кажа - от уни-то трябваше да ми връчат награда за един конкурс, който спечелих за превод на поезия... Хубаво, ама аз мислех, че само ще ми връчат премийката/тиквения медал, ще ми кажат едно "чАстито" и гутоу... А тия хора организирали цяло катедрино събитие - за мен и една друга колежка, която спечели друго нещо... Пък речи... пък аплодисменти... пък снимки... пък ядене/пиене
. Никак не обичам подобни мероприятия и се чувствам повече от неловко, ама викам си, айде, ще изтърпя... Да, ама върхът на суровия сладолед беше когато поискаха да прочета стихотворението - на български и на английски... Отгоре на туй, текстът внезапно изчезнал, та трябваше да го кажа наизуст
. Пред 30 човека! (Да уточня, че съм го написала преди повече от 3 месеца
) Не питайте как, справих се, ама получих такъв сърцетуп, че после 5 минути седях, пиех вода и гледах като нас*ано дете майка си
. Абе, всичко е добре, щом свършва добре...
И утре ще съм си у дома - йееееееееееееее
.
Ще гледам да пиша, когато ми е възможно, но, честно казано, не ми се ще да прекарвам много време пред комп-а, когато мога да го употребя за прекрасни дълги хубави разходки сред природата, на хубави места, с хубави хора.
Менюто днес - фотосинтеза
. Не защото съм яла повечко, далеч съм от мисълта да се самонаказвам затова, просто днес спах до късно, после трябваше да бягам по задачи и досега не съм имала възможност (не съм яла грам на мероприятието, както се сещате, там плодове, салати и кълнчета никой не сервира
. Пих само 1 сок от ананас - поне беше 100%-ов!), а не ми се иска да ям по това време... Тъкмо, разтоварването си стана от само себе си
. Но в Горна определено ще си ям плодове и зеленчуци от района - натурални, вкусни, истински... гледани с много грижа и любов
.
Приятна вечер на всички и до писане! Ако не се чуем пак скоро - желая на всички весели Великденски празници
.