Ееей, страхотно предложение
. Определено ще го пробвам следващия път... но за всеки случай ще си нося и дюшек, или нещо подобно
.
Бенато, наистина е малко неудобно, ама като си пусна музика и се зарея из небесата, не усещам как си минава времето - и повече съм издържала... Не го правя всеки ден, а само когато времето е кофти за ходене пеш навън. Просто имам нужда от някакво подобно движение (ходене или бягане) и колелото донякъде става за заместител
. Моето е доста добър модел - взех си го преди бая години, когато пазарът ни беше сравнително беден на подобни сечива (иначе, да съм знаела, да съм си взела кростренажор - май е малко по-добрият вариант) и още не е мръднало... е, само аз малко съм мръднала
.
Тая сутрин станах в 5, пих ленена напитка, хигиенни процедури, али-бали... Към 6 - мюсли с ядки и 6-7 ягоди (гръцки, естествено, малко съмнителни, ама ми се ядяха). Между 7 и 14, в уни-то, се подкрепях с 1 портокал, 2 банана и 2 ябълки. Към 16, вкъщи - порция картофи на пара с прясна салата зеле и моркови. Течности - дотук 1 л вода... Сега отпочвам чая
. Спорт - час и половина ходене пеш, на прибиране - най-после времето се пооправи, та ставаше за разходки
.
Днес не съм заспивала, въпреки ранния час. Сега мога да си спя вкъщи, за компенсация, ама то пък не е интересно
. Довечера съм си сама вкъщи и дано не заседна пред компютъра за цяла нощ
.