Много добро утро на всички!
Благодаря ви за хубавите думи, съгласна съм с вас, в общи линии.
Утре ще правя чернодробното, нищо че пълнолуние мина - сега ми е най-удобно... Иначе онзи ден, освен плодове и салати, се възползвах и от две яйца (домашни, от свободни кокошки), които майка ми беше донесла отнякъде. Счупих ги, както си бяха сурови, и ги изпих - щом не са купешки, може. Ех, само ако се намираха такива и от магазина и на пазара...
В сряда имах едно гадно контролно, но важното е, че мина. Днес имам малко часове, а другата седмица е непълна, заради празниците - само вторник и сряда... След това пак си пътувам
.
И този семестър вземам стипендия - щастие! До завършване - още 10 работни дни само...
Вчера си говорихме с любимата надълго и нашироко в Докторската. Каза ми интересни неща... Жалко, че не мога да я убедя да вземе малко литература от моите (Кехоу, Норбеков, Естер и Джери Хикс...), защото и тя има много духовна - неизразходвана - енергия, която трябва да се насочи някъде... Но прекалено много се е вторачила в тривиалните неща
. Накрая се разбрахме да й дам поне Ван Хелзинг - това ще й бъде много интересно, с разните там извънземни и масони; може би и продълженията.
Ух, напълно разбирам защо някои хора все по-често зарязват всичко в града и обществото, хващат планините и стават йогини или Тибетски монаси, а когато се върнат, никой не може да ги познае - станал на 80, ама изглежда на 40 и т.н... Иначе как, по дяволите, да седне човек да се занимава с нещата, които са му интересни и да се развива духовно, когато е на границата на оцеляването? ;(