Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Гневник... на Вики (не много гневна)  (Прочетена 160006 пъти)

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
Re:Гневник... на Вики (не много гневна)
« Отговор #300 -: 25-06-2010, 22:15:36 »

Буку , аз просто обожавам хубавите жени ,независимо как са облечени , но истината е ,че най-много ги обичам голи :)
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #301 -: 25-06-2010, 22:33:30 »

Е това е приказка! :Content_14: ;D
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #302 -: 25-06-2010, 22:33:46 »

Аз изглеждам елегантно и в дънки и в спртен екип и маратонки когато съм на фитнес. Както вече написах всичко е въпрос на стил.
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #303 -: 25-06-2010, 22:35:50 »

Добре де Деси , като спреш кафето и животинските протеини може и да те взема  tooth  tooth  tooth
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #304 -: 25-06-2010, 22:38:27 »

Ти пък си много претенциозен!  :DАми аз бях спряла животнските протеини но като падна драстично теглото и трябваше да взема спешни мерки. И пълнозърнести продукти включих.
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #305 -: 25-06-2010, 22:44:51 »

Деси, пий повече фрешове и ядкови млека - от тях поне няма да отслабваш повече ;).
А преди години беше нашумяла една песен на фолк-певачката Анелия - не помня коя точно беше, помня само, че на клипа буквално беше облечена в чувал, ама буквално. И въпреки това песента стана хит. Това е може би единствения случай, в който фолкаджийка ми е направила добро впечатление, че все пак публиката е харесала песента, а не деколтето. Е да, те фолк певиците често са почти голи, но тая поне в този клип беше в чувал  tooth.
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #306 -: 30-06-2010, 12:33:13 »

Мотая се... Все така не ми се учи и не ми се седи вкъщи. Искам вече да разпускам  >:(...
Вчера в стаята ми през отворения прозорец влетяха две огромни лястовици. Повъртяха се натъй-наинак около полилея, след което пак изхвърчаха навън... И така два пъти! Беше възхитително  :Content_22:.
И днес сутринта, докато още се излежавах и се чудех дали да не си отспя още 5-6 часа, едно птиче влетя набързо (явно за да ми каже "Ай стига си лежала, ма - ста`ааай!"  tooth) и пак така отлетя... По принцип не се случва често - дори в малкия град... Лятото традиционно долитат и отлитат мухи и всякакви инсекти, но лястовици?
Наскоро в гората видях дори див заек - и то на пътека, където все пак и хора вървят  :surpris_23:. Не че ми е неприятно да ги виждам, напротив, но нещо тая работа ме кара да мисля, че животинките яко са го закъсали откъм ресурси, щом вече налитат и на места, които обикновено избягват  :-\.
Активен
------

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #307 -: 30-06-2010, 20:45:43 »

Вики, тази година в цяла София има бая лястовички. Странно, но факт. Аз им се радвам - хубави птички са но за съжаление много шумни. Наскоро видях и сгазен таралеж на трамвайната линия, точно на "Оборище". Какво е правел там таралеж и сега не мога да си обясня...
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #308 -: 30-06-2010, 22:56:29 »

В момента не съм в София, а в Горна Оряховица. Тук традиционно си има много по това време на годината, но сега наистина ми се струва, че нещо са се сбъркали  :surpris_23:. Щом взеха да влитат и през прозорците - особено пък на бедни студентчета  tooth... А в София досега не съм виждала, но тази година все попадах на доста катерици - веднъж даже една притича точно на най-шумното кръстовище, Дойран с Емил Марков. Май животинките наистина са го закъсали я за храна, я за подслон, или кой знае  :surpris_23:.

За любителите на лястовиците - поздрав с това филмче http://vbox7.com/play:5f73a8d1 . Има и втората част... Качеството е под всякаква критика, но все пак се вижда. Мисля, че си струва да се гледа  :).

Айде, аз си обувам одеалото и влизам под пижама  tooth. Лека нощ!
Активен
------

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #309 -: 08-07-2010, 05:33:33 »

Отдавна не съм писала, не поради липса на желание, а поради липса на време. Уча до припадък по всичко от последните 4 години и вече ми е дошло до "ей тука" (показвам с ръка  tooth). Още една седмица и ще се свърши, ама дотогава имам бая работа все пак  :-\. Поне съм на спокойно място, чист въздух, мога да изляза и да чета навън в някой парк или градинка и не оглушавам от шума на коли и не дишам изпарения от ауспуси  :peperudi:.
Да си призная, че, вдъхновена от започнатата тема за сухото гладуване, захванах едно и реших да го направя по-продължително - днеска ми е 7-ми ден. И, много интересно, но не съм се вмирисала на ацетон, както обикновено (или поне не много) и засега се чувствам отлично. Не се притеснявайте, в мига, в който усетя, че ми идва нанагорно, ще спра  ;). Правя го главно за концентрация и усилване на умствената дейност - има ефект; както и за икономия на време и средства  tooth. Естествено, по някое време пак ми потекоха лигите за диня и пъпеш (и череши има още, и то хубави, а и кайсиите тръгнаха вече  :Appetit_17:), но за някой и друг ден няма да свършат... За съжаление пак ми се припиха и безалкохолни  :-X - донякъде си го обяснявам с неприятния вкус и сухотата в устата (разните кока коли и прочие са газирани, бъкани с "нула-калорийни" подсладители и всякакви аромати и оцветители, та крайният резултат е нещо хем студено, хем сладко и, донякъде, освежаващо - поне създава илюзия да е такова, в първия момент, а при условия като сухо гладуване, мозъкът инстинктивно мечтае за такива неща). Хубавото е, че именно в такова положение човек се научава да си наложи волята и да разбере, че това са все някакви глезотии на ума, а не истински физеологични нужди. Тялото много добре се грижи само за себе си (това го разбирам по тонуса си, начина по който се чувствам, всичко) и каквито и прищевки да пуска мозъкът, трябва да умеем да разграничим нещата и да ги контролираме - а това най-добре се постига с практика  ;).

Та това е в общи линии... Айде, отивам да уча - молете се за мен, скъпи съфорумци... А като мине изпитът, ще ви черпя сурова торта (вече се научих да правя  ;D:sorcerer - emotloader:. До скоро!
Активен
------

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #310 -: 08-07-2010, 19:17:46 »

Buku  тази вечер ще се помоля за теб, но си чакам тортата , да знаеш  :whistling2 - emotloader:
Активен

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #311 -: 08-07-2010, 22:23:35 »

Вики, правилно ли разбирам , че си седми ден на СУХО гладуван? :surpris_22:
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #312 -: 09-07-2010, 06:41:34 »

Да, Вал. Звучи страшничко, но все пак го правя след известен опит (няколко продължителни водни, три сухи - две от по 5 дни - плюс другите очистващи процедури), и просто на този етап усещам, че ми понася. Няма да прекалявам, разбира се, скоро мисля да приключвам.
По принцип това нищо не е - като се поразчетох на руски (оказа се, че не било толкова трудно) - гледам, по форуми за гладолечение некви юнаци си пишат, един провел 11-дневно сухо, друг току-що приключил с 15-дневно... Камили некви са това, не-човеци просто  tooth. Отделно споменават един от руските корифеи (забравих кой точно беше), дето бил правил и 21-дневно... Абе, човешките възможности нямат граници. Но, разбира се, умереността и благоразумието си остават най-важното нещо.

Титане, няма да забравя, споко... Само да взема изпита де  tooth.
Активен
------

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #313 -: 09-07-2010, 09:20:47 »

Вики, прекалено често са ти гладуванията ми се струва.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #314 -: 09-07-2010, 19:00:34 »

Е, Томи... така е то - някои са пристрастени към яденето, други - към липсата му  :D :Content_4 - emotloader:.

Шегата настрана - давам си сметка, че малко прекалявам... Просто в момента съм в ситуация, в която седя затворена вкъщи, уча, почти не излизам, едва имам време да изляза за 10-20 минутна разходка, и упражнения почти не правя вече, защото щом приключа с работата, съм труп. Това е твърде необичайна за мен ситуация и ми е твърде некомфортно (който ми е чел редовно дневника, знае по колко километри навъртам на ден обичайно). Имам чувството, че ако се храня, няма да мога да спя нощем - толкова неизразходена енергия ще имам... Затова исках поне да имам някаква полза от това положение. Определено щом се приключи с "домашния арест", приключвам и с гладуванията, поне за този сезон  :).

Днес ми е 8-ми ден, мисля наистина скоро да го прекратя - пък и ми се ядат плодове, та две не виждам  :essen: :Cherries :Appetit_4:.
Активен
------

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #315 -: 09-07-2010, 19:03:15 »

Вики, и аз съм горе-долу така, но правя разни гимнастики и т.н., по този начин се уморявам и вечер спя спокойно. Излизай да се разхождаш за по-дълго време - прекаленото учене никой не е довело до добро.
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #316 -: 09-07-2010, 19:32:12 »

Томи , кажи и  и за цигарката , успокоява , идват ти странни мисли на ума  tooth  tooth  tooth
Активен

Antares

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 172
« Отговор #317 -: 10-07-2010, 06:24:39 »

Вики, Томирис е права за прекаленото учене. Спомних си като студенти как играехме бридж една компания точно по време на сесията. Е, вземахме си и изпитите де...
И при моите опити за гладуване ограничението, че не мога да си хапна любимите храни ми е проблем, та засега моите са по-кратки, но тепърва ще трупам опит.
Успех с изпита!
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • юнак-паликлечко
« Отговор #318 -: 16-07-2010, 09:25:38 »

Благодаря много! И цигарка ще пробвам - все някой ден  :angel:  :)
Ох, ето ме пак тук, най-после - жива съм и мърдам (макар и не много)  tooth.
Писменият държавен ми беше вчера, а резултатите са след седмица... Ами, писах, що писах, пък да видим какво ще се окаже накрая  ::). В неделя ми е устният. Щеше ми се да е по-рано, че да минава и заминава, м**ка му, ама айде, още два дни ще го преживея някак си...

Днес ми е 4-ти ден от захранването след сухото гладуване - тъкмо 11 дни успях да направя! В момента съм доста отпаднала, сигурно ще ми трябва известно време да се възстановя, но не е нещо непоносимо.
Сега правя още някакви последни жалки опити за преговор преди неделя, но няма да се презорвам чак толкоз - колкото успея. След това - взети-невзети - мисля да се изстрелвам директно към морето... Разбира се, след като отпразнувам подобаващо края на маратона и предам всички ненужни хартии на вторични суровини - със сигурност за едно сурово банкетче ще събера, струва ми се  :sorcerer - emotloader: :Content_4 - emotloader:.
Активен
------

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Лунатик!
« Отговор #319 -: 17-07-2010, 09:45:03 »

А, тъкмо бях започнала да се притеснявам за теб. Листата и на мен са ми огромен проблем, но все пак мисля да завъртя един порядъчен бизнес с продажба на лекции и материали. Някои студенти само това чакат tooth
Активен

Страницата е създадена за 0.082 секунди с 22 запитвания.