Добро утро, хора!
Викам да споделя как върви прочистването. Вчера ми беше 3-ти ден, но се случи така, че предозирах и получих и диария и гадене. Разбира се, аз съм си виновен, тъй като не спазих инструкциите и НЕ намалих дозата, след първите симптоми. Взех пълни 3 дози, след като получих диарията. Тогава започна да ме тресе и да ми се гади!
Тези от вас, които са прочели книгата, знаят, че това не е истинска диария, а просто високата доза ММС убива прекалено много патогени, които тялото не може да отдели толкова бързо и се задейства този механизъм, бих казал, АВАРИЕН!
1 час след като изпих последната доза, излязох да си купя портокали. Само това ми се ядеше и попаднах на чуднички! 2 часа след като ги изядох ми просветна малко, защото ми беше доста лошо.
Така че, ако усетите първи симптоми на диария и гадене (при мен бяха в този ред), НЕЗАБАВНО НАМАЛЕТЕ ДОЗИТЕ НА 2 ИЛИ ДОРИ 1 КАПКА! Иначе се губи много енергия от организма, за овладяване на ситуацията, а това не ни е необходимо! Мина ми през главата и вече знам това. А вие, по-добре не го научавайте по трудният начин. Добре е да имате и няколко портокалчета около вас, за всеки случай.
Уверих се и за нещо друго, което пише в протокола за "Регулиране на вкуса". В началото няма никакъв проблем с вкусът на дозата, но след няколко дни, това се променя! Джим казва, че това е от патогените...
последен опит да ни откажат! За това, може да се ориентирате към смесването на дозата ММС с някакъв сок, пресен, не от кутия (ако тук въобще някой пие такъв) и не портокалов.
Днес ще закуся с плодове, тъй като още ми е леко объркан стомаха и ще започна с дози от 1 капка, през 2 и евентуално следобяд ще увелича на 3 капки,
но само ако се чувствам добре! При първи симптоми намалям дозата, защото наистина, не е необходимо презорване. С течение на времето Джим Хъмбъл е установил, че е по-добре да се вземат малки дози на често, от колкото големи дози 2, 3 пъти на ден. Така че, битката е по-скоро обсадна и продължителна, а не ударна!
За храненето, забелязах че е по-добре често по малко, за да може хем да имаме нещо в стомаха, хем да не е пълен, както след обилно ядене!
Това е от мен приятели. Очаквам, скоро да се присъединят още хора и да караме напред!