ВНИМАНИЕ КРАЖБА!Здравейте приятели. Днес бях решил да обявя впечатленията и резултатите си от приема на ММС, но попаднах на нещо, което изключително много ме огорчи и натъжи.
Преди 2 седмици, с мен се свърза човек на име Емил Николов, който искаше да ми стане дистрибутор. Каза, че жена му работела в раковата болница във Варна (вероятно от обслужващият персонал) и имал достъп до най-нуждаещите се.
Днес обаче, останах особенно изненадан когато видях, че
този човек просто си е копирал цялата информация от моят сайт и я е публикувал на неговия, направен за целта.
Изплюл се е на всичкият труд на мен и на Вики, която направи преводите и просто си е ОТКРАДНАЛ информацията. Сложил си е телефончетата и скайпчето отдолу и продава човека.
Копирал е всичко едно към едно, барабар с правописните грешки. Обърнете внимание и на клиничното изследване. Откраднал е дори и снимките които съм намерил за да публикувам. Сигурен съм, че ако някога публикувам и история на успешно излекуване
и нея ще открадне!http://missiazdrave.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3Нямам нищо против конкуренцията, но да си преведе материалите сам, а не да ги КРАДЕ така нагло!
Притеснявам се и от друго.
Този човек преди 2 седмици научи за ММС. При тежко болни хора, каквито се свързват с мен и до каквито той твърди, че жена му имала достъп, се изискват малко по-сериозни познания в областта и в такива случай, може да се окаже много опасно за болните и изстрадали хора.
Съмнявам се, че този човек дори е прочел информацията която ОТКРАДНА!Мисля си и за морала на подобни типове. Дали такива хора, могат да бъдат в помощ на някого, щом са способни с такава лекота, да се изплюят на целия ти труд и емоции които си вложил, за да си в помощ на хората!?
За съжаление, това не е моя интелектуална собственност за да мога да имам претенции, но тук става дума за морал, достойнство и уважение към труда на другите.
Мисля, че Емил има акаунт и тук при нас - отново emilios!
В случай че Емилчо чете това, ще му кажа и от тук.
Емиле, да се краде така не е хубаво. Вложи собствен труд емоция и средства и тогава се радвай на постигнатото.
Махни КРАДЕНИТЕ такстове, защото ще се ядосам, а това ще има последствия, не само за двама ни, но и за всички болни, които се нуждаят от това лекарство!!Моето развитие, няма да се повлияе от теб, защото аз мисля в големи мащаби, но е факт че ти ОТКРАДНА нещо за което не си положил усилия,
а и си некомпетентен, за да бъдеш от полза на хората.
Това е приятели. Чувствам се безкрайно ограбен, морално и интелектуално.