Здравейте, мъжки пичове и женски такива! Явявам се новичка и изобщо съвсем отскоро зобя оттук-оттам инфо за здравословно хранене, здравословен начин на живот и разни други такива... Чета, мисля, чета, мисля, а накрая се оказва, че само си чета (ако мога да поперифразирам една крилата мисъл). Накрая в командния ми пулт настана една каша, не е за разправяне...
В течение на годините успях да си колекционирам доста и все качествени болестички и, четейки форума ви, през настаналата каша почна да избива мисълта, че все пак е възможно да се оттърве човек,ако много се напъне (и ако напъването не доведе до поакване). Смирено
моля за идеи, пояснения, напътствия и изобщо всичко, което решите, че може да ми е от полза. Не искам да пълня форума с болестичките си, но ако ви е интересно, мога и да ги напиша. Много ме заинтересува този ММС, но прочетох бегло, че имало противопоказания, и, ако може, кажете за тях. Също така искам да разбера има ли противопоказания за суровоядство. Мисля, че трябва да се взема в ръчички и да променя нещо в досегашния си начин на живот и хранене, щом досегашният ми такъв ме е довел до това състояние. Ще съм благодарна на всяка препоръка. Поздрав!