Орто, не ме карай да се ровя в темите, за да показвам писанията ти и техните опровержения! 95% от това което си писал в този форум, са откровенни лъжи, грубости и термини на които дори не знаеш значението им. За справка, малко по-напред в тази тема, където лекар ти каза, че пишеш несвързани глупости!!
Общото между всички противници на ММС е, че никога не са го опитвали! Кои са тези други хора, за които говориш? Още един профил ли ще си направиш? Имаш 3-4 вече, стига толкова.
Кислородната вода също лекува 95% от заболяванията. Редно е и тя да се нарича панацея! Съвсем заслужено! Има още 199 работи, които лекуват всичко! И те трябва да се наричат панацеи!
Хлорният диоксид е дезинфекциращият агент в белината, но това не означава, че той е белина! Има малка разлика!
Как ще обясниш факта, че хлорният диоксид е разрешен за употреба в хранителната индустрия на САЩ?!
Да споменавам ли и че все повече страни го въвеждат като безопасен метод за пречистване на вода. Включително и в България има такива ВИК.
Ти колко хора в Африка познаваш, за да твърдиш че казаното от Джим е лъжа?
Джим Хъмбъл, в книгата си е обяснил причините, поради които се е забавило разпространението на ММС по света. Това обаче, е било само в началото! От 2007 година насам, ММС се разпространява по цял свят със светкавична скорост. Вече почти няма държава в Европа, в която да няма ММС. Повече от 10 000 000 души в момента приемат ММС и с всеки изминал ден, стават все повече. А се разпространява толкова бързо, защото работи. От човек на човек, никаква реклама, никъде! Хората виждат ефекта и го предлагат на близките си! Това става и тук сега. Пишат ми хора, научили за ММС по същият начин...от излекувани роднини, приятели, че дори и от непознати, заговорили ги за да им разкажат!
ММС не лекува нищо! Той просто е най-мощният и абсолютно безопасен убиец на всякакви патогени, вируси, бактерии, гъбички, паразити и т.н.!
И още нещо! С мен се свързаха Български учени, за да работим заедно и нали се сещаш на техния фон, колко смешен изглеждаш, с твоите неумели внушения и откровенни глупости и лъжи!!
Ти няма как да знаеш дали ММС помага на болните, защото нямаш контакт с такива. Аз обаче имам! Имам и писмата им (които се сещаш, че няма да публикувам). Имам и всекидневните разговори с моите клиенти, а и с такива ползвали ММС преди да чуят за мен и победили сериозни заболявания!
Последните се свързват с мен, само за да ме поздравят, че съм се захванал с това което правя!
Аз нямам медицинско образование и когато не знам нещо, се свързвам с асистентите на Джим Хъмбъл и те ми обясняват. Те работят с много лекари, учени и институти по света, където изследват ползите от ММС! Те имат изключително голям опит и на практика, няма заболяване, върху което да нямат наблюдения при лечението му с ММС.
Ще отбележа също, че близо 1/5 от клиентите ми са лекари!!!