шшшт, пепел ти на устата, Жоро.
Дано не правят други подобни предавания за изброените от теб методики
Макар, че аз залагам , да ти кажа, че това ще направи само реклама на препаратите по които се плюе..
(Скоро ще разберем, държим връзка със Светльо.)
Вярно , че една част от хората ще се възмутят, но то такива хора и без това не е добре да ползват подобни методики, защото и без това вярата и ентусиазмът им ще са слабовати и при първото неразположение ( или подигравка от познат) ще хвърлят всичко..
Но другата , според мен по-голямата част, ще полюбопитстват - "Къкой лий пък туй нещу?" ( все пак водещата няколко пъти каза , че препаратът е силно аплодиран в интернет!) и тогава като видят само положителни отзиви и ..веднага ще нападнат..
Но тук се получава пак един параграф22.. В подобни предавания, за тежест, задължително се канят авторитети с титли и на високи постове. Но тези хора никога няма да си позволят публично да похвалят нещо, което не е сертифицирано!! Дори даже да се лекуват с него, публично няма да си признаят! Нито в Европа, а още по-малко - в Сащ. Защото ще се окажат извън законите , регулиращи тези препарати и методики! Тук ще имат сериозни неприятности с гилдията и със системата , а зад океана направо ще ги арестуват.
Мисълта ми е - дори да не е поръчково предаването, няма как да се очакват добри думи от поканените службогонци.
А има и друго нещо - както всеки друг, така и те трябва да са лоялни към работодателя си - държавата с нейните закони. Като излязат на свободна практика , тогава вече по могат да си позволяват своеволия..