Ортодоксален, предполагам ти е ясно, че повечето тук си даваме сметка , че си доста умен човек. Както виждаш има хора, които вземат под внимание коментарите ти. По този повод, кога най-после ще започнеш да вземаш на сериозно този форум и участниците му ? Не ме разбирай погрешно, в момента не искам да започваме спор, от който нищо хубаво няма да излезе. Проблемът е, че по-голяма част от хората, които четат тук дори не са регистрирани. Част от тях може би имат сериозни проблеми и е най-малкото безотговорно, да се откажат да направят първата, колкото и малка да е, крачка към евентуално свое подобрение, заради облечен в научни понятия твой пост, целящ в крайна сметка просто да ни "избъзика" на тема вегетарианство, йога или нещо подобно.
Последно какво ти е мнението за ММС ? Ще го пробваш ли ? За какъв конкретно проблем ? Какво стана с вътрешния ти глас, който ти крещеше да не го вземаш и химичката с 30 годишен стаж ? Преполагам ти крещи да послушаш новозеландски доктор с 30 годишен стаж, които най-вероятно никога не си срещал на живо ?
Тъй като си се заел да си опозиция , ти пожелавам успешна работа в това начинание. Чувал бях някъде,че добрата опозиция стимулира управлението . В този ред на мисли, дано все по-често караш болшинството тук да се усъвършенстваме и да намираме вярната посока по пътя, по който сме си избрали да вървим, било то суровоядство или подобен начин на живот, който считаме за природосъобразен.
Новозеландския доктор е Уолтър Ласт. Няма как да го видя на живо а и не е необходимо, кореспонденция с него е достатъчна. Не чета рекламни бюлетини от продавача НИКОГА.
Освен суперлативите винаги се прикриват и отрицателните неща на продуктите. С конспирациите често се злоупотребява. На тема вегетарианство какво да ти кажа . Истината е че нулева кръвна група може да се прави години наред на вегетарианец но от това полза няма никаква.
Би ли коментирал феномена вегетарианство конкретно тук. Да си видял някой здрав ? Всеки се обяснява колко е добре, прелива от здраве със неговите си там фураж + трева а един ден след като излезне нещо от новата вълна фармацевтични илачи се нахвърля яростно да се лекува.
Ккато се казва ЧШШШШШШ чакай малко ! Шефчето тренира йога вече 3 години. Клизми, зъби, свещи намси кво си промени ала бала и само докато прочете за сулфонил метана , не можем да го удържим да се нагълта. Следиш ли ми мисълта проятелю. Нали сте здрави вегетарианци. За какво са ви MMS, MSM CCM PQQ и всичко останало? Нали има ензими, витамини и минерали в суровите зеленчуци и минерали в кълновете?
Моите проблеми съм ги афиширал няколко пъти. Имам дългогодишна упорита на озонова терапия, метронидазол, сребро и още 20 илача чревна кандидоза в спорадична форма. Мислех че съм я победил с австралийски екстракт от маслинови листа но какво се оказа. Свърши ми и второто шише с концентрат и 10 дена след това пак се започна с газове и разстройство веднага след прием на сладко. Това сладко не го разбирай непременно захар. Само една сурова ябълка и съм готов, не може да се седи около мен от пърдене
За сметка на това като ям пиле с ориз или заек във фурна нямам никакви проблеми. Голяма част от зеленчуците са пълни с фитоестрогени. За жените може да е добре но за мъжете е самолетен билет за манастира Шаолин или за село Мека Китка.
Да се върнем на точно този илач MMS. Ще го ползвам за да видя как се справя с кандида или по точно как третира моята Кандида. Най-рекламирания илач TREELAC нищо не подобри.
Нещо против доктора ли не разбрах имаш да кажеш?. Автор е на книги които правят впечатление по цял свят и не се изхвърля силно към нещо. Харесва ми умерения му стил и отворените очи за всичко случващо се по света. И също мерака да жертва от скъпото си време да пише на кякаъв си от България. Както казах по рано - "Нищо ново под слънцето " днес mmc utre mmc2 , а догодина mmc 365
Наслушал съм се на претенции за супер дупер илача, имам 2 кашона пълни с такива неща за подаряване. А за химичката да върви по дяволите. Стажът и в органичната химия не може да даде статистика за лечебни практики като тази на Waler Last.