Анджи, има разлика в продуктите!
MMS2, е високо качествен, лабораторно сертифициран калциев хипохлорит Ca(CIO)2 - под формата на капсули. Този продукт, не е същият като стандартните "гранули за басейн" и не съдържа същите свързващи вещества, които съдържат гранулите. Когато калциевият хипохлорит влезе в контакт с водата, той незабавно става хипохлорна киселина! Точно нея използва имунната система, като оръжие срещу вируси, бактерии, всякакви "бацили" и т.н.
А за другото съм просто шокиран, но не и учуден! Познавайки методиката на внушение на страх и ужас от фармацевтичната организирана престъпност, с която повечето от тук сме запознати, не би трябвало такава реакция да ни учудва!
ММС, не само няма да намали шансовете му, ами дори е обратното. Химиотерапията, многократно намаля ползата от приема на ММС и на практика разрушава инмунната система, докато ММС я изгражда!
Химиотерапията, унищожава всичко по-пътя си, с малката надеждата да унищожи и рака, но самия факт, че 90% от онколозите не желаят да се лекуват с химиотерапия когато се разболеят от рак, говори колко е ефективно подобно "лечение"!
Анджи, послушай съвестта си и в никакъв случай не участвай в това безумие, сътворено от роднините ти! Те се водят от страховете си! Ти си осъзната и би могла да ги поведеш в правилната посока, макар да не е лесно! Човека е силен и ще те послуша. Бъди му ти опора, след като другите не искат.
Тъй като не съм помолил за разрешение, ще ти изпратя на "лични", част от едно писмо на подобен сериозен случай, да видиш какво подобрение има, само за месец! Хората ми казаха че ще споделят, но за сега ще изчакат, за да е документирано с изследвания пълното им излекуване!