Значи , Лози ,твърдиш , че това , което ТИ пишеш, е винаги конструктивно и полезно , а това, което ДРУГИТЕ пишат - е неконструктивно, размито, и егоцентрично? Не знам другите какво мислят, но за мен точно това е ЕГО ! В чист вид.
Аз за 5 години колко пъти съм си позволил да квалифицирам нечий коментар? Да го категоризирам?
А не се ли замисли, защо тук САМО ТИ имаш такива оплаквания?
(Има доста други "дневници" във форума..)
Нещо не ти ли минава през ум, че причината може да е и в теб?
Докато продължаваш да нападаш ЛИЧНОСТТА , няма как да е по друг начин съжалявам
Твоята "защита" на досадни за теб въпроси ( или критики) , не е
да дадеш аргумент , а веднага ДА НАПАДНЕШ ЛИЧНОСТТА - donna била слаба , Титан не четял внимателно, Искрена не вземаш насериозно(била скандалджийка , ама някъде другаде..
), аз съм бил егоцентричен, размит , неконструктивен , безполезен .. Vov и той нещо не бил наясно..
Ти какво очакваш - да обиждаш другите , а те да си траят или да напускат кротко като donna ? Не знам дали такова поведение трябва да се поощрява, според мен не е възпитателно ..
Понеже пак вероятно няма да ме разбереш, ще ти го кажа като на 13 годишна :
Има какво да кажеш и то е много ценно! ( за което постоянно те хваля! И ще те хваля, въпреки че ме понаплювваш честичко ) Но НАЧИНЪТ ти на общуване обижда другите! Говорим за две различни неща!! И още по темата за любимото ти "его " -
Точно ЕГО е да очакваш само овации и да се възпаляваш на въпроси и на забележки! Точно Его е да караш другите да си отиват ( защото ти пречат да става така , както го искаш ) , вместо да им дадеш правото да се защитят. Те също имат достойнство..
А след като постоянно те дразнят разни "егоцентрици" и "скандалджии" - има лесно - направи си блог, затворен за коментари .
Или пък го разреши само за овации
Че се сетих сега за един познат фитнесинструктор и триатлонец - питам го "Иво, защо не пишеш по форуми, ти си доста компетентен?"
-" Във форуми? Как да пиша .. след като не мога да ги набия
"