"Бате Бино, с теб никой не може да излезе на глава, знаем се добре"Може, Петко, може,
и мнозина успяват. Особено ако имат глава
Нъбързо да дам мнение , че да не става пак дълга сага.
Обаче ще уточнявам кога имам предвид теб, защото и ти (като една съфорумка, дето беше доскоро тук-Лози), на моменти разбираш съвсем друго от казаното.
А ти пак адвокатстваш някому! Аз адвокатствам на форума , приятелю
"Всяка жаба хвали своето блато"
.В момента съм тук и си го харесвам. И ми е смешно , как някои го критикуват , но си влизат регулярно и си вземат дозичката.
/тук нямам предвид теб/
За "популярността" си прав - не винаги е надежден критерий за качество. Но поне е ОБЕКТИВЕН, затова я избрах за аргумент. Това не е "преувеличение".
"Не четеш ли какво съм написал - галоните лайна, с които бях залят .."Когато седмица-две пишеш искрено без злоба, а те нападат,
е тук определено ТИ преувеличаваш..
Така си го изживял, защото си твърде чувстителен,чистосърдечен ../ това не е негатив, даже е по-скоро комплимент, да не вземеш да се натовариш пак..въпрос на специфика на характера - такива хора все си мислят, че ги нападат, че ги плюят../ Преди ти казах някои неща
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=227.msg58409#msg58409 и надолу , да не се повтарям./
Хора, направили си общ сайт не знам. Имаше няколко сайта на различни хора.Е именно това ми е мъката я - прекрасни хора напуснали и си направили прекрасни сайтчета. Така се разделяме, вместо да сме на едно място
Винаги съм мечтал да има някакъв голям портал, в който да има линкове към "приятелски" сайтове , към натурални производители, натурални лекари.. Всяко разделяне води до отслабване на "цялото"..
И "НЕ СЪДЯ", приятелю, просто анализирам разни неща .
Пусни една анкета тук и питай колко от съфорумците четат по блоговете на Вери, Деси, Веско, ТВОИТЕ постове във фейсбук.. ? А навсякъде в тях има какво да се чете и да се знае, сигурен съм. Просто не е практично някак си да се следят нещата, когато не са обединени под някаква форма. (мечтая си, не се оплаквам
)
ФЕЙСБУК? Защо смяташ, че не съм те разбрал? Напротив - и съм те разбрал , и съм ти повярвал! Явно е по-доброто място - всеки който е бил тук и отиде във фейсбук, вече не влиза тук.
СКоро и форум няма да има..Точно както вече няма и села - всички отидоха в градовете.
Как безплатно да се хабят? Ти не рекламираше ли нещо именно тук?! Не правеше ли един вид бизнес в един момент тук? Е, "реклама" и "бизнес" е силно казано .. ,
По-точно - информирам хората за уникални и безценни препарати, които не бяха познати в БГ! ( Тодикамп, Ветом, Стелкор, АСД-2, Энтеросгель, а скоро и за скипидар, брезов катран и др.
като помагам да си ги набавят, защото всеки друг начин е много по-сложен! Направо невъзможен..
Е , че съм спечелил някой лев от това, едва ли е голям грях, при положение , че 6 години поствам тук ценна информация, давам безплатни консултации - поне двама човека ми пишат на ден, на които отделям къде по половин, къде по един час..не съм отказвал на никого! , (не както при блогърите.., масово виждам да се предлагат платени консултации , Петърнишки напр. взима по 100лв за една консултация за ТЕС! Други, мои познати, по 60 лв за 30 мин.., изхранват се само от платени семинари.. при това, проповядващи "висока духовност"
Веднъж я питам едната : "Абе, душо, защо само за платени мероприятия ми пишеш , вече стотина писма за семинари, лекции за по 200лв за 2 дни... Веднъж не ми писа да ми разкажеш нещо безплатно.
Отговаря ми : "Духовността не е благотворителност"
)
Съвсем наскоро започнах да вземам по 25 лв за диагностиката, за която знаеш, и която е извънредно точна, и която правя само аз в БГ. А три години съм тествал съвсем безплатно, въпреки , че ми струваше 4000 лв да се обуча .
И при това - никъде не я рекламирам като "услуга")
( За теб не намеквам, знам, че и ти помагаш безкористно )
В заключение, разбирам, че те тегли повече към Фейсбук, но вече знаеш, че тук, в "малкият ,остарял" форум, също си ценен, уважаван, и очакван! И никакви "галони с лайна" върху теб няма да допуснем