Искрена,ти провеждаш ли гладолечение? Колко дни си гладувала-говорим за водно или сухо гладуване?
Суровоядка ли си, веганка или поне вегетарианка?
Ако отговориш са ДА на поне един от тези въпроси - добре, ако обаче отговора е НЕ -не мисля,че имаш място в този форум.
Редно е Бате Бино вече да вземе отношение...
Черка, ти откога си в ролята на съдия, ве?
и къде пише, че човек, който реши да пише тук, трябва непременно да отговаря на твоите условия?
може би трябва да се впише в правилата на форума...
и да, гладувала съм, драга, примерно на плодове, което съм правила, използвайки, че просто не ми се яде.
а за другите видове гладуване не искам да говоря, защото аз не ги вмъквам изобщо в графата "гладуване", а ти, ако беше запозната с библията щеше да знаеш как стои въпроса с тях.
така нареченото "сухо гладуване" от вас е редовна практика от библейските личности.
вие не сте открили нищо ново под слънцето, но проблемът при вас е парадирането с това и заблудата, че това ще ви пречисти и извиси на духовно ниво.
това няма как да стане никога, ако не сте стъпили на правилната духовна основа.
друго, аз бях писала в една от темите, че при мен редовно, почти всеки ден има огромни интервали, в които не приемам храна - понякога се е случвало и по 20 и повече часа.
това ти, Чери, правиш ли го всеки ден или често?
но, пак да повторя, това не е водещото.
а в поста си към ДеНиро аз не съм искала да го обидя, просто се шегувах с него, когато му пишех за нещата, които неправилно е повярвал.
но, вие, суровоядите, както винаги се обиждате много яко и настръхвате, ако някой засегне вашата религия...
защо???
ако тя е истина, това не би трябвало да ви кара да се изправяте на нокти, а само със съжаление да гледате на заблудилия се и да се опитате да му помогнете...
но не, при вас това липсва!
защо???
защото виждате на инстинктивно ниво, че не сте прави за нещата, а и реалният резултат - вашите реакции, го потвърждава!
ако трябва да се махна за написаното и Боби реши така, приемам и сама ще си напусна!
но моето напускане ще бъде само едно доказателство за вашето поражение - та вие дори не можете да търпите инакомислещите!
при все това, за да съм изчерпателна, ще кажа, че уважавам храненето със сурова храна и в много случаи гледам повече от храната ми да е такава.
само не обичам изпадането в крайности и не правя от това основа за всичко, още повече за духовно пречистване.
и междувпрочем, духовното извисяване не е нагоре, то винаги тръгва с път надолу - смирението.