Ето ме
Дадох си 2 месеца почивка (от вас
) обаче пак съм на линия. Сърце не ми дава да ви изоставя (прекарала съм толкова време четейки форума , че имам усещането, че познавам лично всичките му потребители
, и дето Черито беше писала скоро в една тема и аз като нея знам предварително, като попита някой новодошъл нещичко , кой потребител как ще му отговори
)
Да ви кажа за себе си (ако ви се чете де )
Изминалите 2 месеца за мен бяха най-тежките в живота ми (ама без да преувеличавам
)
Не съм хипохондрик (най-вече за мое успокоение , пък и за близките ми де).
Като престанах да пиша тук за известно време , поразмислих за някои неща и се рекох - аз че не им вярвам на докторята , не им вярвам. Но да взема да отида при някое светило барем диагностика с ехограф да ми направи. Предварително се бях подготвила на своя глава си пуснах изследвания (всички възможни, които имаха връзка с болежките ми - естествено си ги платих сама, щото нали знаете плащаме си осигуровките редовно, ама ако недай си Боже ти потрябва направление - все нямат личните ни доктори ) .
И от там с резултатите в ръка (които бяха перфектни ) отидох при " светилото'. Разказах й за начина си на хранене (в съкратен вариант , че нали знаете докторите как се сащисват ако директно им кажеш че си веган ) , обясних за болежките ми (предварително споменах че не съм мръднала с акъла, защото успокоителните (естествено на билкова основа ) които вземах не вършат работа, но отсякох , че към такива дето са по зелена рецепта няма да прибягна , ако случайно й дойдеше на акъла да ми изписва
), след като ме прегледа щателно на ехограф, ДоФторът заключи , че всичко ми функционира перфектно и отклонения няма. Ама нали трябваше все пак и диагноза да си имам - измънка нещо от сорта на Синдром на раздразнено дебело черво. Връчи ми една рецепта набързо и си ме изпроводи по живо, по здраво.
Аз друго не съм и очаквала - стана точно така , както си знаех,изписаха ми точно това, което предполагах. Естествено не купих нищо.
Имаше период от около 1 седмица , в която ядях само варен картоф и авокадо (те бяха единствените храни които не ми причиняваха допълнителни болки.) Пиех всяка сутрин сок от
суров картоф и в един прекрасен ден болките ми изчезнаха. Сега продължавам да се храня точно както се хранех през последните почти 2 години, но пък болки нямам. Колкото и да мислех и премислям защо аджеба ми се случи всичко това - пак отивам и съм сигурна (не на 100 , но поне на 99 % ) към конфликта който преживях с един много скъп за мен човек и по -точно това , че аз самата не успях да приема (да смеля) неговото поведение и отношения.
Ииии както се казва в едни небезиввестни реклами : това не беше всичко.
Най-тежкото предстоеше.
Ама сега малко предистория ( за невярващите в ГНМ е наложителна). Купихме си преди около 3 месеца с мъжа ми една виличка в баира, ама в баира ви казвам , на високото , скрити от света - общо взето мечтата ни се сбъдна. И тръгнахме по мъките наречени Общинска администрация. Единственото, което искахме е да ни дадат план - скица , за да може по него да си направим ограда, да си засадим разни дръвчета , та да си ги ползваме само ние , както повелява закона. Е да ама Не. След няколко седмични перипетии се оказа, че това дето сме го купили , не баш това, което са ни продали, границите на имота не са ясни и ще трябва да минем тепърва през едни сложни и дълги процедури по озаконяване.
И те така.. Точно по времето , когато стана ясно , че нищо с имота не е ясно ми се появиха едни циститни оплаквания- предполагам знаете (от рекламите поне) парене при уриниране, болка , кръв , при проба на стерилна урина - изолирана бактерия Стафилококус сапрофитикус - дето се вика само това ми липсваше , ама имало да се мъча и още... карах си я аз на червени боровинки и билки със страшните болки , урината ми беше станала точно като сирене - мътна и с утайка страшна. аз обаче ербаб - АБ няма да пия категорично
Дойде и вечерта с най-страшните болки (раждала съм , но такова чудо не съм изживявала) - бъбречна криза , ама от класа. Помня , че имах чувството че напускам земният си път и съм заспала в изтощение след като се предадох и изпих един аналгин. От там насетне лека полека урината се избистри, болките намаляваха и вече съвсем изчезнаха. Цялото това предизвикателство продължи около месец.
Иии сега само леeeeкинко вмъквам , че по ГНМ бъбреците и конкретно цистита е конфликт "Не мога да установя граници на територията си "
Отбелязвам , че никога в своя живот не съм имала проблеми с бъбреци , кризи и тем подобни.
Искам да ви кажа още и че това че се запознах с ГНМ не ме naправи хипохондрик (тоест при всеки конфликт да гриза нокти , да се треса и да се притеснявам от какво ще се разболея ) , а точно обратното- едва когато се разболея от нещо , да помисля и да се сетя какво го е предизвикало. Това му е ценното . Аз си вярвам , вие ако щете
. Щото нито едно "Светило " не може да ми даде отговор на въпроса Защо точно сега и това ме сполетя, ама доктор ти Хамер успя
Към днешната дата съм добре, нищо не ме боли (за което отдавна си мечтая ) , правих си няколко 36 часови сухи гладувания,ей така за спорта и така нещата си влязоха в каналния ред.