За хемороидите сигурно няма да ми повярвате за това, което ще напиша , но все пак ще го напиша.
От малка страдах от хемороиди ( толкова малка , че нямах цикъл все още , но пък кървящи хемороиди си имах...после в живота си имах периоди на обостряне ( съответно се тъпчех с медикаменти и свещички) , после ремисия, после пак обостряне, после операция, ремисия, обостряне и така докато не смених хранителният си режим. Проблемът сякаш с магическа пръчка изчезна и така до преди около месец , когато положението внезапно стана сериозно. ( Със знанието за ГНМ обаче аз изобщо не се изненадах , знаех си конфликта, знаех конкретната ситуация , която го провокира) И сега идва момента , за който не знам дали ще ми повярвате -но в момента когато болката беше най- силна , но толкова напомняща ми за преживени в миналото многократни идентични ситуации облекчавани дълго и мъчително единствено с медикаменти, аз успях да излекувам за 10 минути с...... ТЕС . Само с това. Без лекарства, без кремове, дори без глад. Аз самата още се дивя на случката и сега за пръв път го споделям но това е факт. Само с Техниката за емоционална свобода.
Иначе Вов , по повод на сухото гладуване -кой конкретно трябва да ми го каже или докаже, за да го приема за задължително изпълнимо? Предполагам всеки човек по принцип ( а най-вече когато е на зор ) с проблем се информира от няколко източника. Чете, анализира, мисли, като не му е ясно пита ( ако има сговорчиви хора да му отговарят
, )и като навърже в съзнанието си нещата взема решение да действа-до колко е ок за него-практиката показва. Зная твоето мнение за сухото гладуване, но пък и попрочетох и чужди противоположни. И реших ще пробвам ( реално за втори път) Изминаха до тук 24 часа сух глад и бих казала че стомахът ми най-накрая се успокои. Като искам да ви кажа , че не само това е причината. Междувременно поработих върху себе си в посока конфликта , за който ви бях споменала че имах с конкретен човек. Направих си ТЕС по пози повод , простих на човека , за да освободя душата си. И наистина ми стана по-леко от това.....
Та такива ми ти работи....
Между другото имам нова случка с дъщеря ми и ГНМ буквално от вчера ,но искам да минат още няколко дни за да съм сигурна в развоя и обещавам да споделя в темата за ГНМ.
Пак ще ви пиша. Отново Благодаря