Ден 3На няколко пъти бях силно изкушена да се откажа, но не заради глад или физическа слабост, а поради неустоимия аромат на пресни моркови и примамливия зелен цвят на огромна купа спанак!
Сутринта хапнах 1 ябълка. До 14.30 ч. бях навън и се препичах на слънце. Почувствах слабост и леко замайване в следобедните часове, приех порция жито.
16.30 – нова порция жито с 2-3 ореха, 1 с.л. мед
18.00 – последното жито с други 2-3 ореха, 1 с.л. мед
Не успях да изям останалите 2 ябълки и орехи. В рамките на деня изпих около 2 л вода и 2 чаши билков чай.
Ден 4Събудих се около 4 ч. с лека болка и скованост в китките. Направих гимнастика и се почувствах по-добре. Забелязах, че огладнявам около 4 сутрин и 4 следобед. През останалото време да деня нямам проблеми с глада. Слаб дискомфорт ми създава замайването няколко пъти дневно.
На 5 порции хапнах почти цялото количество храна. Вечерта се наложи да изляза и наруших режима, стараейки се да минимизирам вредите
Изядох 5-6 печени бадема, ½ домат и няколко парчета краставица на салата, 5-10 парчета печен картоф с подправки.
Ден 5Колебаех се да ли да не прекъсна режима заради това, че ядох храна, различна от указаната. Но така или иначе до обед не огладнях, не почувствах болки в стомаха или друго, реших да си довърша започнатото. Дори да не е перфектното пречистване, полза ще има.
Около 14 ч. – ябълка
16 ч. – 1/3 жито
18 ч. – 1/3 жито, 1 с.л мед, 2 ореха
Ден 6Чувствам се добре, с изключение на лека болка в китките, енергична съм и в настроение. Започнах деня с чаша гореща вода в 8 ч. Последва ябълка в 10 и 2-3 с.л. жито в 11.30.
Довършвам бутилката с вода.