Привет мили приятели!
Предполагам, че с пълна сила се наслаждавате на лятото
брезовия катран плюс чесъна яко ще ги притесниш гадинките...За енергия ти препоръчвам Левзея естествен био стимулатор.
Благодаря за инфото
. Купувам Левзея ми хареса. Има странични ефекти - като окосмяване. Вземал ли си? Суровоядството е решение, но могат ли да се ядат зеленчуци на пара и в какво съотношение сурови към термично обработени. Както и сладки плодове напр. диня, пъпеш и сезонните през есента?
Чувствам се по-добре, дори вчера много домакинска работа отхвърлих, но дишах като риба на сухо. Правя си клизма с кафе и пелин. Това е моя измислица, но се чувствам по-добре. Ставам по-активна. След това чакам няколко часа и отново ми се налагат промивки около около 2ч. през ноща, тогава се активизират, само с вода и тогава "труповете" илизат. Снощи около 3ч. нещо много силно ме хапа орвътре под черният дроб. Аз с ръка с масажи се опитвах да го изгоня. Това го чувах как издава звуци, както при колики. Много е огладнпло и беше много напористо. Вече се чудя дали не е тения
Днес бях решила да захранвам, но продължих, след бодежите снощи.
[quote author=ЖУ link=topic=129.msg76039#msg76039 date=1438386013
Та, ако решиш да правиш т.нар. "сухо" "гладуване" предлагам да не добавяш никакъв чесън, пелин и пр и да не продължаваш повече от 3 дни.
Вов, първо да ти благодаря за съветите и за усилието, че си ми отговорил!
Казваш, че човек дори не трябва да се къпе. Но аз се къпех. Пия пелин от 4-ия ден. Според Молахов.
Вов, според теб кога е добре да захранвам, като на 14-ти пътувам и ще бъда в голям стрес, както и след това ще съм само в движение. Ти казваш за 15-16 дневно гладуване с цел очистване. Но при мен най-много още 3 дни. След 7-ия ден организмът минава на ендогенно хранене както при плодове с чай, как е при водното гладуване?
човек е добре да знае кога трябва да спре.
Кога се спира - сега нямам глад, но изпитанието идва после. Аз няма да имам времето и спокойствието за захранвам добре. Може би периодично гладуване с добавки и народни лекове.
Жу, колко време според д-р Георгиева е необходимо сух глад ? 1 ден ? 10 дни ?
А "линиите, които минават през тях" , са всъщност енергийните канали, които си имат строги маршрути в тялото. (Които са установени отдавна)
Бате Бино, благодаря ти за ценните и компетентни съвети
. Докторката е в отпуска, ще ви информирам допълнително. Купувам - просто съм експериментатор. Бих пробвала с удоволствие тези лекове. За деца стават ли?
Много бих искала да ви отговоря по-бързо, но за сега имам ограничени ресурси.
Лека нощ!