Да поясня първо, че отговорът на ЖУ е всъщност на този ми пост. (Докато го редактирах, тя е пуснала нейният, затова така си размениха местата )
Какво е това стълпотворение от нашественици при вас, Жу ?
Да вземеш да закачиш някоя снимка , че е възможно за мнозина всичко това да звучи като измислица.
( Вероятно и затова не вземат отношение
)
2. Добре , нали използвахте химически препарати, те не се ли представиха добре, след като се налага долекуване след тях? Какво казаха паразитолозите?
Прочети този пост, мисля, че ще ти бъде полезен:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=2264.msg38711#msg387113. Мой съвет - не ги възвеличавай много тези машинарийки, компютърни, нелинейни, и прочие диагностики - някои от тях са с достоверност не повече от 30 % ! Както и "операторите" им
Аз съм в потрес как един лекар, който се пише за натуропат, може да изръси , че пациента имал стафилококова инфекция, но "само в главата"..
Или пък- "блокиран хипоталамус"
Това да не е блокиран двигател, може ли доктор да говори така?
Да не говорим пък за " ДИАГНОЗА - дефицит на енергия"
Каква диагноза може да бъде липсата на енергия.. ? Това е симптом за нещо, което трябва да се установява. ( В устата на един натуропат думата "диагноза" стои доста неадекватно.. Ако е истински натуропат , ще знае, че няма "болести" и "диагнози" . Има състояния. ПРи които ВИНАГИ боледува целият организъм, а не отделен негов орган ! Много съм разочарован от д-р Георгиева , ако наистина се е изразила така. Но иначе взима по 200 лв за диагностика де ..
ПРепоръчвам ти д-р Пенева от biokabinet.com . Сама ще направиш разликата. Освен че е добра като натуропат, и че е супер сърдечна, за 3-4 часа преглед и разговор взима само 50 лв )
4. Готови рецепти за гладуването не е добре да се използват. Твърде много са индивидуалните различия и факторите. На първо място е собствената ти ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ. ( И смелост, но ти я имаш
)
Например, болшинството начинаещи "водногладуващи", на 3-ия ден вече нямат сила да се усмихнат , но има и такива , като моя приятел Цецо, при които ресурсът е съвсем друг и всичко протича съвсем по друг начин. При първото си водно гладуване от 7 дни , на 6-ия ден забеляза, че "май" силата му понамаляла, защото по-трудно вдигал същите щанги в залата!
( Тогава беше на 42 ) Оттогава понякога пак си гладува , но не спира да вдига щанги в залата.
Така стоят нещата , тоест - доста различно. За мен всякакви биоритми и други закономерности ( вкл. и Аюрведа! ) са на втори план. На първи план е в каква форма си в конкретният период. Ако пращиш от енергия - ще се справиш , въпреки неподходящ сезон или друг кахър..
Ако симаш лош период обаче - нищо не бива да се прави, дори да са изпълнени всички най-подходящи условия за мероприятието.