Привет, Жу.
Май трябва да почерпиш за паразитите
- при теб поне се показаха , докато при нас - още не са
Майтап няма. Счита се , че всичи имаме поне по няколко вида "съквартиранти" .
Постът ти е извънредно ценен с това, че запушва устата на разни "позитивно мислещи" , които смятат, че всичко това са глупости.
( У всички животни в природата ги има! , само той, защото е "позитивномислещ", е застрахован ..
)
1. Паразитите се гонят СЛОЖНО. И БАВНО. И няма универсална схема. (Някои се махат само с лекарства, други,като тениите - само с хирургия)
2. Препоръчвам ти да си направиш анализ, за да опознаеш врага в лицето, както се казва
Има смисъл само от имуноферментен ( кръвен) анализ! (Колко ще струва там, където живееш, не знам)Изследването на изхождания го забрави, неинформативно е. ( напр. токсокари никога не може да се хванат с този метод, яйцата им въобще не попадат в дебелото ни черво) С този метод ще можеш да контролираш изгонването им. И дали изобщо "се гонят" .
З. За мен лично, само "тройчатката" е недостатъчна. За смляно тиквено семе не си давай парите ! Лъжат те мошениците! За да има ефект от него, се обелват 300 гр семки
и до няколко часа се изяждат на веднъж В противен случай , се окислява зелената им кожица и се губи цинкът, който е всъщност активната съставка! .
Не разбрах четеш ли руски? Още не съм пуснал темата за брезовия катран. Пробвай да си намериш . Ако не - обади се, при мен има. И да почваш рецептата на Чингиз Хан, вече й и време