Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Няколко въпроса за т.н. "гладуване" на плодове и чай  (Прочетена 340843 пъти)

cherry

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 411
  • Любовта е смисъла на живота.

Абе хора, недейте така лекомислено. Дълго гладуване не се прави просто така. Особено ако сте преобладаваща вата. Не само цикъла, но и часовника ще ви спре. Приемливо е само при тежко заболяване. Имайте мярка.
Абе човек, преобладаваща кафа съм... tooth
"Не че още много ще го има де, ама  ухилен tooth...."
emi_2510 , защо няма да го има още дълго? ???
Активен
„Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.”      
Уилям Шекспир

emi_2510

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 20

Аз съм пита...
Подготовката ми започна първо с четене и с дни на сокове...
Не мисля, че трябва да се тръшна, за да направя нещо за себе си../добро или лошо е друг въпрос  tooth /
Пък и съм с корава глава и докато не я счупя - не се отказвам  :Confus_3:
"cherry: защо няма да го има още дълго?" - ами, защото не съм първа младост  tooth
Активен

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4059
  • дипломиран рекреативен специалист

Без да се греши не става. Много е сложна нашата работа.. :-\ На един нещо му помогнало, ние сме го копирали автоматично за нас си , пък на нас то ни навредило..  tooth мани мани.
Изгледах 3 часовата лекция на Фролов за паразитите и сега  знам  по-малко, отколкото преди да я изгледам  tooth
https://www.youtube.com/watch?v=xMGQGAUJwXU
Разбрах само , че нещата са много сериозни и много сложни  tooth tooth
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

ЖУ

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен

:fluretaa: Привет:)!
Малко комична история стана с псевдопаразитите. Но наистина е дълбока тема и е добре да се информираме. Сега чета за терапията на д-р Герсон и мислех да я приложа в домашни условия а майка ми, която е в болница. Последната и болест е сърдечна недостатъчност. Тя е инвалид - има отстранена щитовидна жлеза, наднормено тегло, диабет 2, високо кръвно налягане, неработещ бъбрек и начална атеросклероза ???. Сега е в болница  :-\ и все още се доверява 100% на конвенционалната медицина. Имам стрес и започвам да захранвам. Винаги се консултирам колко дни да гладувам с д-р Вергиния Георгиева. Тя ми каза веднага да започна захранване.
Тихи, ти също предупреждаваш, че не е безопзсно едно дълго гладувание.

Ема, ще използвам, дай Боже, волята си за по-добро захранване. Винаги на окло 7-ия ден се подувам. Просто малко се отпускам и хапвам по-вече. Ще опитам с чай от стевия и коприва, която премахва усещането за глад.

Чери, ако знаеш само колко бях изплашена - може и да съм хипохондричка..!?! от червейчетата без "очички"   ^-^.

Бате Бино, непременно ще изгледам филма за паразитите, като ми дойдат малко сили.

:) Пожелавам ви една прекрасна седмица!

Активен

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Жу, аз по-скоро се оплаках, отколкото похвалих, че съм го гледал  tooth
  ЩЕ му пиша на тоя Фролов  да си промени поне заглавието на филма  :pensif_29:
Кръстил го    "Безопасное избавление от паразитов в организме. Принципы и методика."
 А цели 3 часа слушах кой глист как се прихваща, какви поразии прави, докато за обещаното   избавяне и методиката
все не идваше ред.. разбрах , че за това пишело на друго място,  където да ми кажат какви препарати от "Корал-клуб" да си закупя  tooth
Активен

Vov

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.

:Content_4 - emotloader:      tooth      :whistling2 - emotloader:
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

ЖУ

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен

Добра среща! :)
Извинявам се за темата, която отварям, но ще споделя моите "Радини вълнения:)".
Бате Бино, Чери и Тихия всички вие се оказахте прави:)
Оказа се наистина, че имам паразити. Спрях сладкото - медът и сладките плодове. Гледах Молахов на видео. Харесах си доста рецепти. Има едни бонбони за паразити. 100 гр. смляно тиквено семе, 100гр. какао и (г)арчинка. Само не знам какво означава билката "арчинка"!? https://www.youtube.com/watch?v=Ke8E9B3KzFg
Четвъртък (4-ти ден захранване) изкарах един голям навит червей. Прибрах го за проба. Малко по-късно видях  едно малко тъмно кафяво червейче, което мърдаше. Тънък, около 1-2 см с гъвкава, ставаща като игла уста. Опитваше да се забие в нещо. Не намирам нищо като картинка в И-нет. Помислих, си че е ларвата на големият псевдочервей и жалко не го взех. Но 100% разбрах, че имам паразити. Направих микробиологични изследвания, този път ми казаха че не е кожа, а е слуз.
Наруших захранването, преди да разбера какво е точно никаква храна. Днес си направих клизма с кафе и ябълков оцет.
Пия пелин, зелени орехчета и карамфил от тинктури и семена.
Имах болки в черният дроб вчера почти през целият ден както и в момента. Проблемът ми е, че имам нервно заболяване и дефицит на енергия, както и малки папиломи. Пасват със симптомите за паразити.
Но слава Богу за всичко! :)
Как се гонят точно паразитите?
Тихия, благодаря за инфото за трифала. Някъде продават различни видове. Коя е най-ефикасната според теб?
До скоро:)!
Активен

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Привет, Жу.
Май трябва да почерпиш за паразитите :Appetit_4: - при теб поне се показаха , докато при нас - още не са  :-\
Майтап няма. Счита се , че всичи имаме поне по няколко вида "съквартиранти" .
Постът ти е извънредно ценен с това, че запушва устата на разни  "позитивно мислещи" , които смятат, че всичко това са глупости.
 ( У всички животни в природата ги има! , само той, защото е "позитивномислещ", е застрахован ..  tooth tooth tooth )

1. Паразитите се гонят СЛОЖНО. И БАВНО. И няма универсална схема. (Някои се махат само с лекарства, други,като тениите - само с хирургия)
2. Препоръчвам ти да си направиш  анализ, за да опознаеш врага в лицето, както се казва :) Има смисъл само от имуноферментен ( кръвен) анализ! (Колко ще струва там, където живееш, не знам)Изследването на изхождания  го забрави, неинформативно е. ( напр. токсокари никога не може да се хванат с този метод, яйцата им въобще не попадат в дебелото ни черво)   С този метод ще можеш да контролираш изгонването им. И дали изобщо "се гонят" .
З. За мен лично, само "тройчатката" е недостатъчна.  За смляно тиквено семе не си давай парите ! Лъжат те мошениците! За да има ефект от него, се обелват 300 гр семки и до няколко часа се изяждат на веднъж  В противен случай , се окислява зелената им кожица и се губи цинкът, който е всъщност активната съставка! .
  Не разбрах четеш ли руски? Още не съм пуснал темата за брезовия катран. Пробвай да си намериш . Ако не - обади се, при мен има. И да почваш рецептата на Чингиз Хан, вече й и време  :Appetit_17:    

« Последна редакция: 12-07-2015, 08:20:11 от бате Бино »
Активен

cherry

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Как се гонят точно паразитите?
С глад :pensif_29:.
Спри да храниш гадините.С воден или сух глад организма сам ще ги изхвърли. :fun_096:
Активен
Уилям Шекспир

Тихия

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.

Трифала се продава или  в разфасовки като производител е Swanson, или смляна, както си я купих от Индия. Но запомни, тя само пречиства един или два пъти в годината. През останалото време - чиста храна и чисти мисли. Ако искате вярвайте, но лошите мисли създават на физическо ниво у нас кисела среда и паразити. Огледай детайлно и ежедневието си. Какво правиш, че подпомагаш развитието на тези същества? Успех.
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Така е , Тихий, най-вече лошите мисли са причината  да имаме паразити  :pensif_29:   
Насекомите, рибите , дивите  и домашните животни  ..  -всички  гъмжат от паразити ( в някакъв стадий)  най-вече заради  лоши  мисли  и неправилни  житейски модели  :pensif_29: Трябва да им се каже да си оправят моделите за да се излекуват и   да не ни заразяват така нахално!  :pensif_29: Същото важи и за растенията! 
Но явно най-голям проблем с лошите мисли имат децата ни,  при които най-често се срещат някои от глистите.
Тук те похвалиха , че си мъдър , Тихий.  :pensif_29: Много моля мъдреца да ми каже как да се боря с лошите мисли на 2 годишния си син и да го предпазя от острици, защото аз наистина  не зная.   :surpris_23: 

Активен

DeNiro

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649

Аз донякъде съм съгласен с Тихия, макар, че бате Бино е по-правият в случая. Истина е, че това е просто природа и доста често, нищо не зависи от нас. От друга страна обаче, действително мисленето и нагласите са основната причина за заболяванията, тъй като именно те определят полезният или вредният модел на хранене. Като се замисли човек, всяко едно действие се извършва първо на мисловно ниво. Въпросът е Тихий, че именно лошата храна поражда обърканите и интоксикирани мисли и създава вредният модел на хранене и болестите по този начин. Ти нали си по духовните приоми, да те питам: по-колко живеят вярващите хора? Истината е, че живеят най-обикновен живот и си отиват на възраст 60-70-80 години. Ето ти най-доброто опровержение, че нагласата и вярвата не значат много, докато човек се храни ВСЕЯДНО! От другата страна имаме: суровояди, плодояди и слънцеяди, които както е известно, не се захласват по духовни приоми и се канят да живеят по два, три и повече пъти от всеядните. Много от тях, чрез външният си вид доказват, че ще успеят да го постигнат. Също така те притежават достатъчно душевна чистота и без помощта на религията. И така стигаме до извода, че материята е основополагащото, а не духовното, защото именно храната, приятелю създава нагласите и светогледа на човек, а те от своя страна, определят и модела на хранене! Чиста храна = чисти мисли и добро здраве, докато вредна преработена храна = интоксикирани мисли и лошо здраве!
« Последна редакция: 12-07-2015, 15:46:10 от DeNiro »
Активен

Тихия

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 740
  • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.

Де Ниро, няма значение колко дълго живееш, а колко години от живота си в хармония с вселената. Колкото до животните, за тях паразитите имат естествена роля. При нас е същото, просто киселата среда им помага да вземат превес и влияят на живота ни. Колкото до сина на бате Бино, при него правилното хранене е приоритетно, докато осъзнаването му не даде и друго средство да върви напред.
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

DeNiro

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 649

Де Ниро, няма значение колко дълго живееш, а колко години от живота си в хармония с вселената. Колкото до животните, за тях паразитите имат естествена роля. При нас е същото, просто киселата среда им помага да вземат превес и влияят на живота ни. Колкото до сина на бате Бино, при него правилното хранене е приоритетно, докато осъзнаването му не даде и друго средство да върви напред.
Тихия, самият факт, че даден човек е постигнал стремежа си към дълголетие, чрез плодоядство, суровоядство ли слънцеядство, ясно говори, че същият този човек, вече живее в хармония съсъ себе си и заобикалящата го природа. Всичко е елементарно за осъзнаване, но трудно за постигане. Щастието за мен не е в това да открия Бога, а в това да осигуря повече енергия и чистота на тялото си. С колкото повече енергия и чистота разполага тялото ми - толкова по-щастливо ще се чувства. Постигането на това щастие минава през пътя на борбата със зависимостите, а те са в изобилие: цигари, алкохол, вредна преработена храна, забаваления...списъка е дълък, но формулата проста. По-малко зависимости = повече щастие. Ще се озадачите, ако ви кажа, че слушането на приятна музика, също ни лишава от енергията на щастието, колкото и парадоксално да ви прозвучи. Затова и след танцуване и забавления, енергията рязко спада. Същото е и с любимата храна. Човек се надрусва с любима храна, изпълва стомаха си, а след това цялата му енергия отива за нейната преработка. Лошото е, че чувството за ситост идва с голямо закъснение. Затова и човек трябва да се храни бавно за да се засища навреме, а не когато вече е прекалено късно.
« Последна редакция: 12-07-2015, 19:45:45 от DeNiro »
Активен

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Тихий, предлагам  ти сам да си провериш теорията , за "естествената роля на паразитите" при животните. Срещни се с ветеринари и им сподели вижданията си..  tooth  Ама да не забравиш да ни разкажеш за реакцията им  tooth  
И силно ще съм ти задължен ако ми дадеш някакъв аргумент, макар и в твой стил  :) -   с какво глистите помагат на животните?   :surpris_23: С хранителни вещества или просто ги правят щастливи , затова че щъкат в тях?  :surpris_23:  ( Говорим именно за глисти, а не за симбиотични бактерии! или за подобни симбиотични съжителства при растенията)  
Все пак , може и да бъркам, но тук не е философски форум и ако нечии твърдения  нямат аргументи , то те си остават просто "сладка приказка на ракийка под асмата "    :Cherries . Ама ако ще отговаряш, да е без измъквания по терлици от сорта на "сами ще си намерите отговора".  (И ако той не съвпадне с моя , значи не сте дозрели  tooth )
« Последна редакция: 12-07-2015, 19:38:41 от бате Бино »
Активен

ЖУ

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен

Привет!
Радвам се, че сте толкова одухотворени:)!
Чери, искрено вярвам, че с водно гладуване или сухо ще се оправя.
Консултирах се с д-р В. Георгиева http://prirodolechenie.com, тя ме посъветва да захранвам и след време хапчета. При нея има апаратура скенер, с които може да разбере кои са точно паразитите.
3-те ми деца също трябва да лекувам, а за сега и съм доста изнемощяла.  :-\
Ние сме и това което мислим.
Тихия, съгласна съм, че когато се гневим, осъждаме или завиждаме активираме определени био-химични реакции.
От гледна точка на православните аскети изчистването е след много пост, молитва и борба със злите (по-)мисли. Тялото е храм на душата и когато се изчисти има подарък - освещаване с безплатната енергия(благодат). В мисловният свят има огромен "спам". Необходими са усилия за да се въздържаме и да се научим да различаваме, кои мисли са добри и дали идват от нашето сърце. Отвреме на време отваряме някое ".ехе" - вирус и се заразяваме от собсвената си разсеяност изпълнени сме със лоши мисли, приемаме ги за наши, после правим план как да ги изълним и извършваме зло, което храна за нашите духовни паразити - страстите.
Дали ще доживеем до дълбока и качествена старост зависи не само от нашата добра воля, но и от Бог.

Бате Бино, благодаря за съветите. Сложно и трудно се лекуват - би ли дал линкове, ако си информиран?Това изследване на кръвта е интерсно ще го проуча.  Също проявявам интерес към твоето предложение от бреза, само кажи за ханската рецепта:) ще изпратя накой да го купи. Магазин ли имаш? Или направо склад на едро:)?
« Последна редакция: 13-07-2015, 18:03:47 от ЖУ »
Активен

бате Бино

• Заместник админ
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен

Жу, всичката информация е на руски, а не разбрах ползваш ли руския?
 Освен споменатите от мен цярове, може и с ток  - генератор с честоти ти трябва. ( или "цепер", но не е правилна думата ) Но и там голямо проучване ти трябва  :-\  какъв генератор, кои честоти.. но затова първо трябва да знаеш какви са паразитите. С компютърната диагностика на Вергиния , на Аксиния или на който и да е друг - е точно на 30-50 % да кажем.. ! Иначе да - парички добри правят  tooth Прекрасно съм запознат и съм ги обходил всички видове апаратури, дори няколко такива в Украйна , че и в Москва при Елисеева даже.  (Украинските апарати са по-точните. Но са си в Украйна  ;D)
 Най-точен е кръвният анализ.
Ако искаш направи кръвен и го сравни с теста при Вергиния. Ще се окаже , че при нея ще ти намерят повече  видове "съквартиранти", отколкото са в действителност. И тъкмо ще разкажеш, тази информация е ценна и за мен и може да почерпя  даже  :Appetit_4:  Нямам магазини и складове.. От време оно - ценните неща са на тайни , и недостъпни за широката публика места  tooth
Ето ти и Чингиз Хан:  
https://www.youtube.com/watch?v=P3Wa1Oeb26U   :Appetit_17:
« Последна редакция: 13-07-2015, 18:37:42 от бате Бино »
Активен

cherry

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Чесън... tooth tooth tooth
Пахнет,пахнет... :Content_14:
Активен
Уилям Шекспир

sis

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 173

Бате Бино, благодаря за рецептата. Много интересно звучи. Не успях да разбера в чашата, която трябва да се изпие какво е количеството на чесъна. Една глава нарязана на ситни парченца или повече? Чашата колко мл трябва да е 200мл или повече? Ще се радвам, да отговориш.
Активен

cherry

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен

Бате Бино, благодаря за рецептата. Много интересно звучи. Не успях да разбера в чашата, която трябва да се изпие какво е количеството на чесъна. Една глава нарязана на ситни парченца или повече? Чашата колко мл трябва да е 200мл или повече? Ще се радвам, да отговориш.

Да, и ако може дай някаква инструкция какво да правят тези, които са наблизо... :surpris_22:
Противогаз...нещо... :whistling2 - emotloader:
Активен
Уилям Шекспир

Страницата е създадена за 0.091 секунди с 22 запитвания.