don Pozo, позволи ми набързо да опитам да резсея спусналата се над чистото ти сърце посредственост ,която ти пречи за обективното възприемане на действителността.
1. На какъв език се ровиш в Интеренет? Ако е само на български , какво очакваш да намериш , след като в цялата страна няма НИТО ЕДИН център за гладолечение , или ПОНЕ един ОФИЦИАЛЕН гладолечител. Нямаме НИТО ЕДНО публикувано изследване на български учен по темата. Законът за здравето дори не позволява провеждането на гладуване повече от 7 дни. Ако си наистина любопитен - чети на руски. Там са най-големите авторитети по гладолечението. ( изброявал съм ги в други постове)
2. Защо си мислиш, че всеки ,който е постигнал някакви успехи с този метод трябва да се юрне веднага да разказва по интернет ? ( твърде наивно е)
САМО около мен(близки мои хора) има 2 човека , които са постигнали сериозни резултати. Нито един от тях не е писал в нета. Затворили са кървящи язви. (Вече не помнят даже.Едната жена е била с насрочена за следващия ден спешна операция!! От раз 20 дни на вода и после докторчето се прекръстило като разбрало ,че няма какво да оперира.) Разказвали са ми и за още няколко лелки, постигнали чудеса в т ова отношение. Как да ни пишат горките , като не боравят с компютър??
3. За хроничните заболявания са нужни доста по-сериозни усилия. ( по-дълги срокове, повторни курсове на гладуване) Това че някой не ги е предприел , не значи че тези заболявания не се лекуват с този метод , нали ?
4. Струва ми се , че не ти е ясно значението на думата "комерсиален". Да не я бъркаш случайно с "популярен" ?
Как може да бъде комерсиално някакво "писание" , което
няма за цел да ти продаде нещо? ( Освен цената за самото четиво , разбира се . Но да си мислиш че от книжки за гладуването някой ще направи лев, е заблуда. То да не е като да пишеш за мутрите..) За какви пари става въпрос, след като ,както споменах , у нас няма ( или поне не зная ) субект ,заработващ от гладолечение ! ??
/Чух за някаква тайна скъпарска клиника в София ,предназначена за елита , в която няма да вземат мен и теб. Тя не се рекламира. Там се прилага само водно гладуване. "Експертът" е един от учениците на Ковачева , който , също като мен и като всички останали запознати , не признава плодовата диета за гладолечение. Диетата си е диета, гладът си е глад. Незнайно защо системата на Ковачева е наречена "гладолечение". Най-вероятно за да се разграничи от дискредитираното понятие "ДИЕТА" . Вероятно за повече респект. "Гладолечение" звучи по друг начин от " плодова диета " , съгласете се. Усеща се тежест , научен подход..Макар ,че е доста далеч от истинската наука за гладолечението , от самата идея за изцеление посредством този метод. Идеята не е разтоварване от хранене последством плодове. Идеята е преминаване на вътрешнно , ендогенно хранене , което мобилизира вътрешните целителни сили на организма по най-радикален начин /