Бат Бенато направи 5 дни на сухо гладуване.
Доста е различно от всички видове. И си е бая екстремничко. Не се къпах,не си плакнах устата,само ръцете си миех-няма как.
В устата става.....ужас,налепи,миризма,накрая и кръв от езика. Не можех да спя повече от час-два. Но няма главоболие,отпадналост,глад.Постоянна жажда естествено.
И неистово желание да съм на чист въздух,два дни изкарах в Пловдив,другите три на балкан. Яка зима,сняг,а на мен ми е топло.Правих по един час разходки при минус 12-15 градуса,як вятър и сняг. През час излизах да дишам на терасата и проветрявах. Четях през повечето време или си мислих,последния ден стана много тягостно.Не ме свърта на едно място,не ме лови сън,в представите ми само сокчета -кисели.
Урината ми беше в нормални количества,за моя изненада,не мислих,че по литър на ден е възможно. Свалях по два килограма на ден,но аз имам,по принцип задържам вода. Захраних се с вода и след два часа-кисело млекце с вода
през деня пия вода на малки порции-изворна-балканска.
Идеята ми е да направя каскадното-пет през пет. Нямам никакъв апетит,не е както при другите гладувания,като изпиеш един сок и да ти се иска да изядеш света.
Искам да проверя,дали се изкореняват корените на психическите блокажи,както е описано.
Ще пиша пак как се чувствам при възтановяването.
Малко снимки от прекрасния Равногор-хотел Борика-условия повече от прекрасни!