Гледам, че почитателите на сухото гладуване през последните месеци не са много активни. Ще се опитам да активизирам някои от тях.
Днес ми е 4-ти ден на сухо гладуване. Първите два дни нямах усещане дори, че има промяна от нормалния ми хранителен режим. Вчера следобяд обаче дали от това, че се изложих повече време на слънце или от нещо друго, започнах да губя сили, а днес към това започнах да губя и мотивация да продължавам. Предполагам, че ще издържа 5-те дни, които съм си поставил за цел, но ще бъде трудно. Снощи прекъснах пърното сухо и се изкъпах, че днес все пак не е удобно да се появя на работа като странстващ през пустинята каубой ...
Иначе да споделя усещанията си: отслабнал съм около 5-6 килограма, при нормално 75 кг на ръст 183. Уринирам нормално по 4 пъти на ден - учудващо за мен. Езика обаче не е много обложен. Устната кухина не е особено приятна на миризма, но не е нещо нетърпимо. Снощи за първи път не успях да спя нормално и се събудих след около 4 часа сън. Движението ми се изразява основно с разходки и малко йога.
Дошата ми е кафа. Практикувам плодово-чаения режим на Лидия Ковачева от 17 години.
Пропуснах и това, че преди да започна 5-дневния курс изкарах стъпаловидно - 1 ден сухо гладуване, един ден хранене, след това 2 дни СГ, 2 дни хранене, като идеята ми беше да подготвя организма както физически, така и психически за шока.
Сега ми е нужна малко повече подкрепа от хора, които са по-вещи по темата.