Трябва да призная, че съм абсолютно съгласна с jivkojl
.
Наистина, за голямо съжаление поне едно 50% от суровата храна в днешно време също е отровена, както и всичко друго (това ми е и едно оправдание да не съм 100% суровояд и веган
) - което не значи, че трябва да се отчайваме, или да изпадаме в паника и да ставаме орторексици или да минаваме на слънцеядство
. Просто да се възползваме от време на време от всички очистващи процедури, които са ни на разположение и доказани от хилядолетия насам - вече изброих доста, има и много други, избирай каквото ти душа иска! Ние трябва да сме щастливи дори само от факта, че сме осведомени за тях - повечето хора и представа си нямат за съществуването им (а и не искат да имат, което е най-лошото).
Деси, щом не искаш, не гладувай - не трябва да е насила, още повече, когато виждаш, че за теб не е подходящо. Титанич, много хора може и да предпочитат клизмите, не знам
. Лично на мен ми харесва най-много
психичното пречистване, което идва като ефект от гладуването. Храната губи "коварното си очарование", а умът, в стремежа си да не мисли за нея (или за водата, както е при сухото), си намира други занимания, съсредоточава се в работата, идват нови идеи и мисли... Виждаш света по друг начин.
За това точно се боря за 40 дневно гладуване и ти си единият от хората в този форум който ще ме разбере-е предполагам просто.
Сега вече съм сигурен че и аз ще направя сухо но ми трябва още малко кураж и знания може би.
Благодаря на теб и на всички от форума.
Стискам палци! Но защо чак 40 - не е ли прекалено много?
Ако е много сериозен проблем, няма ли да е по-добре да се почне от по-по малко (като преди това са направени съответните процедури - ДЧ, ЧД, и т.н.)? Просто разсъждавам де
. Благодаря за милите думи и успех!