Ири, аз също от време на време хапвам готвено, не съм 100% на сурово. За сиренето помисли си защо го търсиш: защото е солено, защото е мазно или заради нещо друго. Аз също не си представях, че ще мога без млечни, но ето, че се случи. Въобще не ги търся. Сиренцето ми е харесвало заради мазничкото. Сега го замествам с авокадо, много го обичам, и ядки. А когато елиминирахме месото, решихме да оставим млечните, които са ни в хладилника / кашкавал и кисело мляко / и яйцата. Да видим дали ще ни се яде. Привличаха ни кашкавала и яйцата, по-точно за мен жълтъка. Към киселото мляко нямаше никакъв интерес.
Слушай тялото си. Ако нещо ти се яде, не се лишавай.
Пречистване не съм правила. Защото така съм преценила за себе си и бебето, че ще е по-добре. Другата пролет, да сме живи и здрави.
От друга страна, когато спрях и млечните, 3 дена имах повръщане и разстройство. Почти нищо не можех да хапна. Тогава Ясен беше на изключително кърмене. Забелязах, че кърмата ми леко намаля. Други нередности нямаше. С него всичко беше наред. Нещата се нормализираха от само себе си, с малко повечко почивка.