Здравейте.
Ако във форума има хора, които смятат че
1. здравословния начин на живот е синергия м/у осъзнато хране и регулярна детоксикация,
2. ПРАКТИКУВАТ дозирано гладолечение като способ за реконструкция и рехабилитация на всички части на организма,
3. ... които смятат, че здравото тяло - не е това тяло, което поддържа нормални нива, а онова, което е в състояние успешно да се адаптира към променящите се условия на околната среда,
4. имат желание да участват в дискусия, споделят своя опит и преживявания,
5. и имат профил във фейсбук
да заповядат в нашето микрообщество
https://www.facebook.com/groups/491554034251465/Хора, практикуващи различните типове сухо, водно или комбинирано гладуване!!(Тези, практикуващи режима на Л. Ковачева (плодуване), течноядство/сокопийство, монодиети (3 месеца на диня, пъпеши, круши..), не представляват интерес ).
Моля хората, които ще изпратят покана за присъединяване да ми пишат ЛС като се мотивират защо искат да участват. Благодаря!
Към админа/модераторите: Поста ми няма за цел да агитира членовете на Земя назаем да се юрнат до един да се вкл. в поредната комерсиална група във ФБ с цел трупане на критична маса потребители! Търся активно практикуващи хора с познания и опит. искам/е да се заформи дискусия м/у хора с опит и сега прохождащи, не да стимулирам/е паразитизма на 500 души и повече. Моля да позволите съобщението ми да постои 1-2 дни, след което ако прецените, че е необходимо го изтрийте. Благодаря за разбирането.