Вова, отровната храна тепърва навлиза
Затова ни заливат с филмчета за позитивното мислене
, както винаги съм казвал - за да ни отклонят вниманието от реалните опасности! И да търсим причините за проблемите само в себе си .. Сякаш аз и ти имаме корпорация за производство на ГМО.
Наскоро Китай подписа договори и даде зелена светлина за масово ГМО производство на негова територия на 6 вида култури. ( Досега се опъваха! ) Сещай се какво ще се продава след няколко години на нашия пазар .
Второ: След подписването на търговското споразумение със ФАЩ ( за което болшинството хора даже не са и чували!)
което ще стане тази година , в Европа 70 % от храната става ГМО! Както е в момента в Щатите. Досега храните с ГМО бяха 1 % .
Вова, има нещо много важно, което ,естествено, е пропуснато като информация в рекламата на този свръх уред.
Всички уреди, които работят на принципа на електролизата , изпускат във водата йони на тежки метали - частици от металите, от които са направени електродите им. Това важи за уредите за жива и мъртва вода, за сребърната вода и за всичко останало, което е на този принцип.
САМО три метала не изпускат тежки метали - това са титан, платина и рутениев оксид. Електродите , направени от тези метали са инертни и не изпускат примеси при електролиза.
Обаче тези метали са доста скъпи! И съответно - уредите, които ги използват.
Сещаме се за 76 лв дали са използвани електродите , които трябва
Тоест - скъпите уреди има защо да са скъпи.
А това , че среброто не се натрупвало и нямало токсична доза - не е вярно. Аз имам съвсем друга информация.
Също , това за "втората имунна система" е доста развеселяващо
Както и това, че с антисептик ще оправиш проблемите в стомаха
Някой е бил в добро настроение , когато е писал рекламата
Много малка част от стомашните проблеми се дължат на бацили. Например - прословутата хеликобактер. Добре, ще я убием със сребро, обаче ще си зададем ли и въпросът - защо тази бактерия живее там, където не би трябвало да живее?
Успява да живее, защото жлъчният мехур не си върши добре работата и в комбинация с понижената киселинност на стомаха се стига до среда, недостатъчно киселинна! При добре работещ стомах и жлъчка - никакъв бацил или яйце на паразит не може да припари там!
Иначе колоидното сребро си е добър противопаразитен цяр. Ако е от добър апарат, може да се ползва.
Но и при среброто си има много тънкости, които трябва да се проучват задълбочено.
И в заключение - противопаразитните програми не са истинското лечение на проблемите! Временно - да, но не и за "вечни времена".
Истинското лечение, ти знаеш, е да се поддържа такава среда, която да не налага противопаразитно лечение , както и уреди за сребро , злато или други благородни метали , използвани за неблагородни цели.