Здравейте, хорица ! Надявам се, не ви се отразяват зле виелиците ! При мен положението и меко казано странно. Поради свръх-стреса, на който подложих тялото си последните 7-8 дни, най-накрая се случи логичното и окапах като круша. Да, хвана ме и мен грипа. Не се бях разболявал от нищо простудно поне от 4-5 години и със сигурност от толкова не бях вдигал температура. Странното беше, че вдигнах 38 градуса за три часа и това беше. Мина ми всичко и остана само хремата, но и тя отшумява. За сметка на това последните два-три дни спя като пор
. Доста съм отпаднал. Много хора покрай мен са болни, и температурата ги мори с дни, но те естествено го карат на колдрекс и готвени топли "полезни" зимни манджи.
Ето моето меню при преодоляване на симптомите на грипа (поне мисля, че подейства):
1.сутрин на гладно- топла вода, поне половин литър
2. след половин час - сок от пресен джинджифил - добре да ми светнат очите
3. смути - банан,ябълка,фурми, домашно-сушена коприва, спанак
4. салата от цветно зеле, червено цвекло, моркови, ябълка, лют пипер, копър и лимон
5. фреш от моркови
6. манджа от покълнала киноа, ориз, броколи и моркови, задушени с две лъжици домашно вино, хималайска сол и лют пипер
През деня поне 3 чаши с бронхо чай (мащерка, риган,градински чай,мента, сладник).
Надявам се да съм ви бил полезен