Здрасти хора и честита баба Марта ! Тъкмо се върнах от рилските езера и още съм в нещо като нирвана. С нетърпение чакам неделя и пак изчезвам натам. За тези оттук, които са ми приятели във фейсбук, качил съм малко снимчици, които мисля че се заслужават. Няма такава природа
! Доста се натоварих физически, но никаква мускулна трекса. В последно време наблягам на зелените смутита. Вече започнаха да ми понасят, но в началото на прехода ми към суровоядство (преди 1 година) страшно ми разстройваха стомаха. Както и да е, твърдението, че човек трябва да се блъска с протеини, за да възстановаява след тежки физически натоварвания все повече ми се доказва, че е абсолютен мит. Естествено може да се окаже, че не при всеки е така. Ето и днешното ми меню:
Сутринта си направих две смутита. Първото- банан, връзка магданоз, мака, конопен протеин, мед, вода. Второто си беше суров шоколад- изкиснати бадеми, зърна какао, зърна ванилия и мед.
На обяд- бяла ряпа, моркови и връзка копър на салата с лимон и зехтин, две филийки хляб от лимец с маслинова паста и люти чушки.
Следобед - един портокал
Вечерята ще същата като обяда, защото ми остана доста ряпа и моркови, пък и не обичам хляба да ми застоява.