Да споделя как е хавата напоследък
От йогата се чувствам много добре. Гадното само е, че се налага да ставам много рано, но като има и други хора покрай мен в залата е някакси по-леко. Нещо обаче започна странна смяна на настроенията. През повечето време съм ОК, но от време-навреме имам нервни изблици. В смисъл, когато ми е кеф да не общувам с никой, просто да си гледам към цъфналите джанки, много ме дразни някой да ми нарушава уединението. Преди имах някакви задръжки, но сега директно изстрелвам каквото ми е на душата. Иди обяснявай, че не си разсърден, депресиран и т.н. Просто искаш за пет минути да съществуваш и толкова. Както и да е, може би очаквам с хората около мен да се променяме заедно, което очевидно няма как да стане.
По отношение на храненето всичко си е ОК. В момента има изобилие от зеленолистни и блендера не спира. Сдобих се с Флашка и първо си минавам водата през каната и после я сипвам да се структурира в шишето. Бях скептичен, но ми е подарък и реших да я ползвам. Засега осезаемо усетих , че първите два-три дни не мога да се напия. Такъв ефект се наблюдаваше при мен като малък, когато нямаше масово бутилирана минерална вода и пиехме само чешмяна. Като отидех на село отначало не можех да се напия с тамошната. Сега се получи същото. Сигурно съм "изльокал" десетина литра вода първите три дни. И това без да смятам водата в смутитата, ядквото мляко и т.н.
Ето днес какво ядох:
сутринта смути от спанак,магданоз,мака,банан,мед, сусамов тахан и канела (Мерси Лилке! Не е точно по твоята рецепта, но и нея пробвах. Просто ми свърши спирулината, пък и ме мързеше да ходя да си набера коприва).
след два часа смути от слънчоглед, чиа и лен
на обяд домати, краставици, магданоз и тофу
следобяд ме подгони гладния и си хапнах две супени лъжици тахан, после по някое време пих и оризово мляко.
Вечерях с кисело мляко от бадеми. Вече го правя със стартерната култура на Дафлорн. С лекота става доста гъсто. Направих си таратор с див чесън, краставици и копър.
Завърших със сок от арония и червено вино. Супер комбинция се получава.
За количествата, които поглъщам в последно време не искам и да отварям дума
. Огромни са, но ми се е отворил вълчи апетит. Не, че се притеснявам, нали е сурово, количества и калории няма да броим