Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Петко  (Прочетена 413231 пъти)

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
Re:Дневникът на Петко
« Отговор #640 -: 24-10-2009, 17:30:04 »

Петко,влез във ФБ и виж в нашия профил едно клипче,пусни го и на някой друг,ако икат :laugh:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #641 -: 24-10-2009, 21:51:30 »

Петко, къде се губиш? Чух за някакъв индийски йога учител, който днес бил в София за откриване на нов йога център? Не му запомних името, сори. Да не си отскочил до там?Я, да те питам аз нещо - вече две шишета ленено масло съм изпила /сутрин на гладно по 2-3 с.л., разбира се, не наведнъж :Content_4 - emotloader:/ сега на какво да мина? Обърках се от четене на рекламни листовки.
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #642 -: 24-10-2009, 21:56:25 »

Петко,влез във ФБ и виж в нашия профил едно клипче,пусни го и на някой друг,ако икат :laugh:
Мерси, Бенато! Направих го ;)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #643 -: 24-10-2009, 22:00:03 »

Петко, къде се губиш? Чух за някакъв индийски йога учител, който днес бил в София за откриване на нов йога център? Не му запомних името, сори. Да не си отскочил до там?Я, да те питам аз нещо - вече две шишета ленено масло съм изпила /сутрин на гладно по 2-3 с.л., разбира се, не наведнъж :Content_4 - emotloader:/ сега на какво да мина? Обърках се от четене на рекламни листовки.
Аз изпих към 40 шишенца...не наведнъж и аз ;D :D :D
Редуваш тиквено, конопено и ленено ;) Дозата за тези на "Булдара" е 1ч.л. три пъти дневно. Аз пия 2 гълтока сутрин и още 2 вечер ;D А преди тях не забравяй най-важното масло - зехтинът. Него никога не го спираш ;) Поркаш си и от него...такъв кеф...алкохол навремето все се мъчех, но не успях да се науча да пия, но сега маслата били толкова вкусни :Appetit_17: :Appetit_17: :Appetit_17: :Appetit_17: :Appetit_17:
« Последна редакция: 24-10-2009, 22:02:10 от Petko »
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

Val

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 519
  • "Бог е дал на хората храната,дяволът - готвачите!"
« Отговор #644 -: 24-10-2009, 22:53:55 »

кажи ми точно какъв ти е зехтина?
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #645 -: 25-10-2009, 06:16:51 »

"Borges" extra virgin трябва да пише. Но не казвам, че е най-качественият. Знам, че е добър. Пробвай, ако решиш. 14 лв/литър с ДДС е в Метро :)
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #646 -: 25-10-2009, 09:06:46 »

Вал,вземи си на Лацимас-био зехтина,със зелен етикет 500гр. По скъп е но гледам,че ти имаш възможност ;) :laugh: Сега е на промоция в Метро.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #647 -: 25-10-2009, 12:55:06 »

Кач пара, Бенато?
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #648 -: 25-10-2009, 12:58:03 »

Петко,забравил съм,днес ще ходя и ще пиша.
Активен

GO GREEN

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #649 -: 25-10-2009, 13:04:14 »

Петко,забравил съм,днес ще ходя и ще пиша.
Ок. Мерси предварително. Мен мисълта ми беше да не би да е някаква космическа цена от 30 лв за 500 мл ;D :D
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #650 -: 29-10-2009, 10:14:25 »

Зеленото ми нектарче - 2 банана и 2 връзки магданоз :Appetit_17: :Appetit_17: :Appetit_17:
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #651 -: 30-10-2009, 10:25:55 »

:kisss:Ай, да му се не види зарибихте мъ и мене с тези фрешчета, сумита, смутита..
  Та си напраих една витобомба - два червени домата, две камби, розичка карфиол, парче праззззз, спанак, целинка и мааааалко варена царевичка, и зехтинец...ай да не са окапи някой.... :essen:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #652 -: 30-10-2009, 11:52:21 »

Ама на салатка ли бабо Маринче?......Каква баба ???....гледам ти снимката-много си готина,леля си значи.
 ;)
Активен

asia

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44
« Отговор #653 -: 30-10-2009, 14:40:26 »

Ако може и аз да забия един новобрански въпрос Петко, каква е тази соева майонеза??? Виждам,че я консумираш почти всеки ден???

п.п. вчера те видях на йогата при Рашко ........ поздравления, но ако можеш дръж гръбчето изправено по-продължително, тогава асаните ще носят друго удоволствие  :weight_lift:
Активен
Ако някой се опита да те засенчи ....... остави го да слънчаса !

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • benato
« Отговор #654 -: 30-10-2009, 15:04:27 »

Не ме дразнете,че нямам възможност да отида,а така съм се схванал :surpris_23: :Confus_3: Тъкмо се бях пораздвижил  :surpris_25: Разбрах ,че залата се пълни все повече :laugh:
Активен

GO GREEN

muki_w

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 182
« Отговор #655 -: 30-10-2009, 15:13:29 »

ПЕТКО,ама нали не трябва да се смесват плодове и зеленчуци,или тревите не спадат към зеленячуците? магданоза киснеш ли го десетина минути във вода? аз го направих това,но с мента и магданоз,че ми се гади от миризмата на тревата  :thankyou:
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #656 -: 30-10-2009, 18:00:12 »

Магданоза защо трябва да се накисва във вода? Аз ли съм пропуснала нещо ???
Активен

muki_w

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 182
« Отговор #657 -: 30-10-2009, 21:07:01 »

ами някъде четох,че така нитратите се отмивали :)
Активен

Radula

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 710
« Отговор #658 -: 30-10-2009, 23:18:15 »

ПЕТКО,ама нали не трябва да се смесват плодове и зеленчуци,или тревите не спадат към зеленячуците? магданоза киснеш ли го десетина минути във вода? аз го направих това,но с мента и магданоз,че ми се гади от миризмата на тревата  :thankyou:
Това не важи за зеленолистните зеленчуци.
Активен
Remember the importance of gratitude and appreciation in all areas of your life. Make time in each day to connect with God and with yourself.

Angie

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839
« Отговор #659 -: 30-10-2009, 23:37:54 »

Радулче, защо да не важи за зеленолистите зеленчуци?
Активен

Страницата е създадена за 0.144 секунди с 25 запитвания.