Бенато, първият път като направих Шанката и аз като тебе: бързо, бързо правих упражненията. И понеже не съм най - спортната натура, така се изморих , че нищо друго не ми оставаше освен да си полегна иначе щях да припадна
Та така: пих вода, правих упражнения, пих вода правих упр. абе не тръгва и не тръгва... Казвам си май ще се прави клизма
Защото Малахов пише, че като се прави за пръв път можем да си помогнем с микро клизми. Но аз така се изморих, че едва се довлякох до дивана и моментално заспах
И заспивайки си представих един лъч светлина в червата, който придвижва всичко съдръжимо към изхода. Не си спомням колко време съм "спала", беше за няколко минутки и се събудих от силен позив! И после като тръгна беше невероятно преживяване за мен и после не ми се искаше да спирам
Та първата ми Шанка беше около 6 часа май
След време установих, че като се отвори веднъж "сифона" може и да не се правят много движенията, изчакваш малко и то си потича. А и на моменти като си изпия водата и докато се протегна търча в тоалета. Зора е докато тръгне
Прегръщам ви, много сте ми ценни всички тук!