така е Петко като си зает човек и бързаш
)
охх от днес емоции много, чак не мога да си намеря място..много хубава среща и дано да има още много подобни мероприятия, определено има много хора, които жадуват да си общуват с други вегани и суровоядци
може да се съберем на вила, пролетта някъде на пикник... идеи много само да има сериозен организатор
))(аз само предлагам;) мм направи ми впечатление, че като попитах мер дали се събирате,живеещите от форума в Пловдив, тя каза, че само покрай йогата и веднъж месечно покрай вегетарианския ден в града, според мен трябва да си направите някаква традиция за ден и час и който,когато може да се отбива
друго си е да се обменя информацията face to face:)
още много неща ми направиха впечатление, ама ми е много голяма каша в главата и ще пробвам утре да пиша
а да.. радвам се, че се запознах с хора, с които съм си писала, с някои, за които само съм чела и за най-голяма изненада срещнах познати
освен с Петко се запознах с бенато и съпругата му(много е симпатична!) и имаше и 2 жени с тях, ако това са бабите .. то те са следващите Мики Кирк, отделно се запознах с двойката Мирослав и Мирослава, още една двойка Петя и Людмил, с Краси от София и още и още
а да, да отбележа и "свекъра" на Мер хихи както казва един преподавател "много читав човек"
много му се изкефих като каза, че е дошъл да я подкрепи
това е засега. Лека нощ на всички, аз не знам дали ще заспя лесно