Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Дневникът на Петко  (Прочетена 413200 пъти)

canat

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 524
Re:Дневникът на Петко
« Отговор #600 -: 13-10-2009, 17:50:23 »

DarbyMac, и аз исках да питам същото  :)

мога да продължа да пиша за промените примерно, които настъпиха в живота ми, промени, които не са някакви отвлечени неща, а съвсем практични и желани от много хора неща....осъзнах просто, че всичко било тооолкова просто, че със седмици разсъждавах над подобни теми за живота и за това колко лесен и прост е
Petko, стига си се дърпал, разказвай! (Тези приказки най-ми харесват  ;D)
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #601 -: 13-10-2009, 18:21:03 »

Смяташ ли, че с този режим си отдаден почти изцяло на йога? Какво правиш в личния си живот?
Не. Точно с този режим съм си по-нормален, отколкото ако ставам в 9 и цял ден се занимавам с йога. В смисъл, че като стана в 4 и до 8 съм готов. След това като всеки друг - работа, учене, срещи, приятели... ;)
Какво правиш в личния си живот? Приятели, приятелки, секс  :surpris_22:  Това кога се прави по правилата на йога?  Още ме вълнува въпроса, ако партньора (партньорката)  не е  йогин какво става тогава? Добре - здравето е хубаво нещо, но такъв начин на живот води до изолация в определена степен. Интернет е начин на общуване, но ние сме от плът и кръв и личния контакт с друг човек си е съвсем друго нещо...
Въобще от скоро ме сърби езика да питам.... Сега трябва да излизам, но смятам да продължа темата скоро :)
Малко преди йога се разделих с приятелката ми...оттогава нищо сериозно.
Приятелите са ми същите, но разликата е, че сега почват да стават все повече...или ако искаш да използваме думата добри познати(че нали истинските приятели са много малко). Това са хора вегетарианци, суровоядци и най-вече от йогата...това са инакомислещи хора, които ме кефят и по никакъв начин не пречат на нищо старо в живота ми.
За жените ;D ...о, да! Повече от преди са, което ме радва(повече инфо на лична, че много народ чете във форума) :angel:
Ако партньорката не е йога...лошо...поне така си мисля...ако пък е някаква супер толерантна...не знам...нямам опит и не е коректно да размишлявам повече :)
Изолацията...добре, че попита. Мисля, че е до човека. При мен изолация би могла да дойде от някои роднини, но дотам. Приятелите ме гледаха странно, но свикнаха да поръчвам фреш или чай и салатки ;D Даже някои ги запознах с Рашко...и те усетиха добрия ефект от йога...както писах някъде из форума, успях да зарибя 3-4 души за суровоядство и йога...и то не с досадно бъбрене, а само с пример. Като седнеш на масата и те чуят как си почнал да разсъждаваш...като те видят да сияеш...просто в един момент казват: "Искам и аз така!"...не в прав текст, де...и не всички, естествено...всеки си върви по пътя...даже и да ме питат, вече не давам много информация...само основните неща. Е, да, има 2-3-ма дето ме мислят за луд, но няма да ги съдя...Всичко идва и от това, че от дете бях много болнав и никой не ме познава като здрав човек...все сополив, все с блистер-два хапове и изведнъж хоп, нов човек...даже това ги стимулира някои(имам предвид приятели, познати, роднини) да се променят и те...основно в храненето...
За секса ще пиша, когато имам необходимия опит с йогинка ;D ;) :)
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #602 -: 13-10-2009, 18:33:03 »

С йогинка или с Иринка,важно е да има мерак :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: Ти сега продължавай да пробваш,за да имаш база за сравнение :bleh :bleh :bleh :bleh
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #603 -: 13-10-2009, 18:42:05 »

С йогинка или с Иринка,важно е да има мерак :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: Ти сега продължавай да пробваш,за да имаш база за сравнение :bleh :bleh :bleh :bleh
Тая седмица пропускаш точно темата за секса и въздържанието...но не ми се поства по тоя въпрос тука...
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #604 -: 13-10-2009, 19:07:36 »

Най-хубаво си е и двамата да са на един акъл.
Много бях доволна, когато и мъжът ми се реши да преминем на веге режим. Аз преди него бях готова да махна месото, но исках да сме заедно в това начинание. Само се чудех как ще стане с кашкавала, сиренето и яйцата, защото ги харесвах. Но ето, че стана. :) Не ме блазнеше идеята да готвя на всеки различно.
А и така сме идеален пример за децата. :)
Активен

vasilena

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1059
« Отговор #605 -: 14-10-2009, 07:37:41 »

Пепсън,днес имаш имен ден,така че ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ДРУГАРЧЕ :-* ;)
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #606 -: 14-10-2009, 08:23:28 »

Пеци, честит имен ден! МНого, много, много усмивки  :flower: :peperudi: :Content_22:
Активен
Намасте :)

Svetlio

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1133
    • MMS BULGARIA
« Отговор #607 -: 14-10-2009, 08:40:29 »

Честит имен ден и от мен. :love_006 - emotloader:
Желая ти да се наслаждаваш на всяка крачка от пътя по който вървиш и да си отпразнуваш весело празника.
Активен

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #608 -: 14-10-2009, 08:45:46 »

Честито,приятелю!
Само здраве,късмет и любов да те спохождат!
Бъди все така позитивен и усмихнат
Пожелавай си само това,което наистина искаш да ти се сбъдне,защото става,когато вярваш!
Както казва Рашко и ти  ;) :D Светлина по пътя ти!
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • facebook
« Отговор #609 -: 14-10-2009, 08:49:14 »

Благодаря много на всички за пожеланията :thankyou: :thankyou: :thankyou: :love_028:
Активен

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #610 -: 14-10-2009, 09:44:59 »

О, честит празник  :flowers2: :flower: :love_006 - emotloader: Много любов Петко  :peperudi:
Активен

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
« Отговор #611 -: 14-10-2009, 10:05:14 »

Честит Имен Ден, Петко!
Здраве, хармония и любов да ти носи името!

:flower:  :flower:  :flower:

Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #612 -: 14-10-2009, 10:10:25 »

:kisss:Леле, окъснях.
 Да ти е живо и здраво името!
 Като камък да си твърд,
 с лекота трудното да преодоляваш,
 много красота да създаваш,
 любов и щастие да даряваш!!!
 След себе си добра и дъъъъълга следа да оставиш!!!
 Средата на живота да са ти 100-те,
 и на род и Родина  да ги посветиш! :heart_2:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Angie

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 839
« Отговор #613 -: 14-10-2009, 10:53:01 »

Честит имен ден!   :flowers2: Нека пътя пред теб да е хубав, и с лекота да го извървиш! Много щастие и любов!
Активен

stavrev

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 59
  • бавно,но все пак еволюирам...
« Отговор #614 -: 14-10-2009, 14:14:51 »

Честито и от мен Петко, освен здраве,хармония,щастие.... ти пожелавам да си подариш един чудесен и незабравим празник :essen:

Наздраве
Активен

canat

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 524
« Отговор #615 -: 14-10-2009, 15:23:43 »

Честит празник, Petko!  :fluretaa:
Активен

desi82

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1408
  • Ние сме това, което ядем!
« Отговор #616 -: 14-10-2009, 18:04:47 »

Честит имен ден и от мен Петко! :flowers2:
Активен

muki_w

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 182
« Отговор #617 -: 14-10-2009, 18:55:40 »

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!  :Content_14:
Активен

muki_w

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 182
« Отговор #618 -: 14-10-2009, 19:20:34 »

Петко! Забравих да тепитам,след като се нажабуркаш с шарлан с каква паста си миеш зъбите? хомеопатична?
Активен

marulka

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1649
  • Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...
« Отговор #619 -: 14-10-2009, 21:21:19 »

ай, честито и от мен, адаш!  :fluretaa: (макар, че не знам на мен позволено ли ми е за втори път да празнувам, нали на Петровден пак имах имен ден :surpris_23:)
Активен
Nothing cooked tastes as good as raw feels

Страницата е създадена за 0.128 секунди с 22 запитвания.