От житейският си опит съм се убедил, че елементарният и интелигентният човек никога не се разбират и никога не са на една вълна. Скоро бях на интервю за работа и не получих работата именно, защото човекът, който провеждаше "интервюто" беше на ниво простак и не се получи никаква комуникация. Само два часа по-късно получих работа за която почти не смеех да мечтая преди това и честно казано бях предубеден, че ще се проваля на интервюто. Но хората в тази компания бяха интелигентни, разбрахме се веднага с няколко изречения и усмивки и получих работата въпреки, че не притежавах никакъв опит за конкретната позиция, а основното им изискване беше кандидата да притежава необходимият опит.
Ето например на кого пречеше една Виолета(purelove) питам аз? Истината е че голяма част от дамите, които се обърнаха срещу нея в онзи мометн, просто не можеха да преглътнат факта, че Виолета е с хиляди нива над тях и всички знаем, че това е така. Не разбирам при положение, че има толкова много форуми в България в които махленското ниво е еталон, какво кара същите тези дами да посещават "Земя на заем"? Добре е все пак, че повечето от тах се усетиха и спряха да досаждат, но някой уви останаха.
Искрена, може би ще е по-добре, ако потърсиш съмишленици в някой религиозен чат.