Аз съм"ЗА". Надявам се да съм се подготвил дотогава.
[/quote]
И защо е нужно да се подготвяме?Давай от сега.И без това от днес започват Богородичните пости...
Шегувам се
Просто след един разговор с приятели /аз поне ги приех за такива
/си мисля дали да не пробвам някакъв период на гладуване.Преди години го направих ей така,без подготовка или там каквото е необходимо.Вярно,че бях в някакво мнооого странно състояние / онова,което не знам наистина как да го обясня на Весо в една друга тема
/ и целта ми беше просто експеримент със самия мен.Вярно е и че, каквото и да си бях наумил тогава го осъществявах просто за миг.Но това е минало и не знам дали сега бих се справил,но си струва да пробвам.Просто за идеята.
В същото време си мисля и как едно по-дълго гладуване да бъде използвано за някакъв анализ или статистика.Т.е. някакви изследвания в началото и края на гладуването.Убеден съм,че ще има промяна в много от изследваните показатели.За съжаление много съм предубеден към белите престилки/да ме извини Malina
/ .От друга страна, гледайки наскоро едни филмчета за покълване на семена,например
http://www.youtube.com/watch?v=9nvAzt9sWIg&feature=related ,натрапчиво си мисля за подобен клип,но заснемайки през определен период човешкото око от много близък план.Технологично знам как да го осъществя,но ми липсват все още някои елементи.Любопитно ми е да видя какво ще се получи.И като клип, и като поле за изява на добър ирисодиагностик.Шантаво си е ,но защо пък не
[/quote]
Това за изследванията и клипа е много добра идея. Въпросът е че ако целиш с него да докажеш нещо и да провоираш зрителят, си мисля че няма да пожънеш успех. Всичко опира до интелект, който при по-голямата част от хората, за съжаление е на изключително ниско ниво. Останалата част пък си казват"Ок де, то е ясно, че суровоядството, гладуването, спорта....имат ефект, ма аз и така съм си добре, защо да се мъча и да се лишавам от вкусотиите, които си хапвам".
Но го направи, защо пък не наистина. "Никога не се колебай да правиш промени"(забравих кой го беше казал). Относно гладуването и на мен ми се иска да го започна отсега, но не искам да се разочаровам за N-ти път в рамките на няколко седмици. Сега съм изцяло на сурова храна десети ден. Чувствам се отлично и това ме устройва засега. Ефектът е същият, какъвто навремето изпитах при гладуването.