Цитат на: Ortodoksalen_Anorektik в 07-08-2011, 21:31:06Смятам да започна гладуване края на 2012г някъде по средата на глобалния финансов световен колапс. Може и по рано ако неудържимо желая да придобия жлъчни камъни или друга "далавера"Орто, предлагам една идея. Няма нужда да чакаме чак до края на 2012 година, защото до тогава този световен финансов колапс може и да се размине. Да организираме едно мощно световно гладуване, та да видиш тогава как световните финанси ще колабират още тази година...
Смятам да започна гладуване края на 2012г някъде по средата на глобалния финансов световен колапс. Може и по рано ако неудържимо желая да придобия жлъчни камъни или друга "далавера"
Аз наскоро правих 40-дневно гладуване,затова моето следващо такова ще е ноември месец за 30дена на ябълки
Цитат на: Atanassia в 27-08-2011, 22:09:21Аз наскоро правих 40-дневно гладуване,затова моето следващо такова ще е ноември месец за 30дена на ябълки Atanassia, ти под "гладуване" плюскането на 800 грама плодове на ден ли имаш впредвид?! Защото 40 дена на вода доста нанагорно ще ти дойдат. Аз съм го докарвал до 25 дена на вода като работя едновременно, но никак не е лесно и преятно изживяването.
Е каквото и да е, не можеш да го наречеш плюскане. Да си оправим термините, като го наречем "пречистване с плодове", а?