ами.... аз доста твои мнения прочетох, преди не знам си колко години си бил гладувал.... обаче тогава излекува ли нещо? и ако си се чувствал толкова добре тогава, защо не си продължил да гладуваш 1 ден седмично примерно или нещо от сорта, а се е стигнало чак до лекарства, затлачване и т.н. ? излиза, че не си осъзнавал колко важно е за теб гладуването, но пък тогава как изобщо си стигнал до там да го правиш, откъде ти е дошла тая идея

иначе и аз сега забелязвам някаква руменина по бузите си, чак се чудя какво става... но умората поне засега си остава, да речем съм на много ранен етап и няма как да очаквам това да се промени за ден-два... в някаква друга тема един потребител беше писал, че тая умора и отпуснатост се дължат на проблеми с кръвоносните съдове, кръвоснабдяването или нещо от сорта ..щото при другите органи ако има как да се сигнализира и да се разбере какъв е точно проблема, то явно при кръвоносните съдове е по-трудно

склонен съм да се съглася, защото винаги съм имал проблем с оросяването на крайниците - ръце, крака... и на моменти докато гладувам ми е доста студено

сега в момента не ми е, ама да речем преди час ми беше... и такива работи

примерно докато бях в университета преди години и имахме физическо, единствено аз бях с ръкавици в залата зимата и ръцете ми измръзваха въпреки ръкавиците и преподавателят ме попита - "толкова ли ти е студено, че си с ръкавици" ....понеже си е верно, че понякога правя маймунджалъци и явно това е изглеждало като един от тях, но наистина само аз бях с ръкавици от поне 30 човека и ръцете ми пак си измръзваха... така че се надявам с гладуването поне артерии, вени и т.н. да се прочистят, оттам нататък дали пак ще я чувствам тази умора ще видим... но се надявам наистина да успея с гладуванията да ги изчистя тези неща, пък дано не остана с празни надежди, но ще видим