Чудесно, но от казаното остава (поне у мен ) противоречиво впечатление - от пълно възхищение почти до отрицание Първоначално вдигаш летвата, както с уменията и краткия опит, който си натрупал,така и с идеята зад която заставаш - да гладуваш. В същото време - способностите и стремежа, усилията ти да бъдат оценени - в учението. Не сериозен си, прощавай. Обаче аз съвсем не се шегувам и в двете посоки. Бъди полезен за себе си, като правиш нещата в симбиоза, без неоправданото ти извинение - "да припадна" - звучиш като жена
(Ще си позволя една вметка: Имам слонска памет! Според теб на какво се дължи ) Успех !!
ами това означава само, че си крайна и не можеш да доловиш отделните нюанси в нещата
гладуването може в една посока да ми дава възхищение, а в друга отрицание... всичко зависи в перспективата на какво го гледаш
животът е цветен и всичко е възможно... след като аз намирам някаква логика за себе си и не виждам проблем в казаното от мен, може би трябва да освободиш съзнанието си за различни възможности и гледни точки
дали съм несериозен не знам, но бях прав - гладуването сериозно попречи на подготовката ми за държавния изпит като се чувствах изтощен... вчера и оняден щях да полагам главоломни усилия и бях решил да чета нон-стоп, ама как да стане - чета половин час и заспивам за 2... много бързо се уморих, може би понеже това не са чак толкова общи неща и трябва да съм концентриран, за да разбера и запомня колкото мога повече
квартирата ми е пък по една улица към стадиона в търново дето е под доста голям наклон, има доста изкачване и да не ти казвам какъв зор виждам докато я изкача тази улица и как се задъхвам и полагам последни усилия докато катеря.. важното е, че вече шести ден оцелявам... както и че все пак си взех изпита с четворка, въпреки факта, че дори и не подозирах за съществуването на темата дето се падна да пиша по нея, единствено аз стоях 4 часа да мисля и пиша до последно, въпреки че първите 1-2 часа дори не си бях написал името и темата и се чудех дали да не предам празен лист. ама като стоиш повече време почваш да се сещаш някакви работи и да се чуди човек откъде успях да ги измисля 5 страници, абе дори и гладуването не можа да повлияе на гениалността ми и вземането на изпита с една дума.. може да ми ръкопляскате
въпреки че на моменти се чувствам заминаващ си от този свят и на път към отвъдния, гладуването продължава докато отиването ми на оня свят не стане факт
другиден ми предстои другия държавен изпит, ще изнасям някакъв урок пред комисията... звучи по-лесен от тоя дето мина, обаче като се има предвид факта, че мразя да стоя пред повече хора и че ме изпитват, няма да се учудя ако сбозя работите и стане по-труден тоя изпит... за оценката не ми пука особено, надявам се на тройка и дано да изкарам поне толкова, на повече ще се радвам
успех на всички гладуващи