В петък успешно приключи краткото ми 3-дневно водно гладуване. Нямах никакви оплаквания и всичко беше ОК. Дори мислех да продължа с още 2 дни, но социален ангажимент ме принуди да прекратя и да започна захранване в събота. Интересното при мен е, че през първите на каквото и да е съзнателно започнато от мен гладуване аз нямам субективното усещане за глад, не зная защо, но е факт. Може би е от предварителната психическа настройка и превключване на съзнанието в режим "тяло без храна"
Както и да е, огладнях сериозно едва когато почнах да се захранвам
За трите дни гладуване дни загубих 7 кг - от 98 станах 91, което обаче нямаше изразен външен ефект
. Чувствах се отлично, имах достатъчно енергия, дори си позволих няколко леки силови трренировки - предимно кофички и лицеви опори, ей така за форма
Днес вече съм 94 кг и смятам да стабилизирам около тази стойност. За тези, които не са ме виждали - такава ми е структурата, не съм дебел, има доста мускулна маса по мен и ... просто кантара си спира на тези килца
Не зная обаче как би ми се отразило едно 15-20 дневно гладуване. Максимума, който съм правил е 7 дни - 9 кила надолу и усещане за отпадналост последните 2 дни. Смятам всеки месец да правя по едно такова кратко 3-дневно пречистване, а два пъти в годината по едно 7-10 дневно гладуване.
Това е от мен. Желая успех на всички гладуващи