ще си изкажа моето мнение... ами просто яж плодове и зеленчуци и си готова, а ядки включи от 3-4 ден да речем... то при суровоядство друго освен ядки, плодове и зеленчуци няма кой знае какво за ядене, така че не е голяма философия
това по въпроса с това, което искаш.... сега по въпроса, което смятам за по-правилно... захрани се по нормалния начин, като просто не включваш нищо животинско - месо, яйца, мляко, сирене - забрави ги! захрани се с плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, ядки, готвени храни... и вече като почнеш да ядеш това - тогава преминавай към чисто суровоядство ако искаш
да не се получи така, че нещо не можеш да издържиш на захранването и да минеш от сурово направо на месо и млечни в по-големи количества отколкото трябва
при захранването идва страшен апетит да знаеш, досега като си ги правила захранванията имала ли си проблеми? да нямаш воля примерно да следваш указанията, да не издържиш и да почнеш да ядеш повече отколкото трябва?! според мен не пречи чак толкова ако се захраниш с всичко без месо и млечни, захраниш се с хляб и готвени храни колкото да свикне организма с тях, щото преди така си се хранила и може би трябва да дадеш на организма си малко от тях да не те нападне по-остро гладът... и вече ако имаш силите си минавай само на плодове, зеленчуци и ядки сурови, кълнове и каквото още ти хрумне... ама ако много силна се чувстваш - давай като искаш, яж само плодове, зеленчуци, ядки, кълнове и да видим какво ще стане
мисля, че със сурова храна захранването изобщо не е проблем, както и да го направиш няма да е чак толкова фатално, стига да не прекалиш с количеството.... щото корема ти се е свил и ако го разшириш набързо става малко зле... като например на мен 2 големи дюнера изядени на веднъж ми се виждаха малко и бях пак гладен и така