Кати, много хубаво, че споделяш.
Аз също в момента правя 10-дневно гладуване, днес ми е пети ден.
Глад не чувствам особено много, но пък си се чувствам отпаднала /може би и защото ми дойде, пък винаги като ми дойде съм като парцал два дни, независимо дали ям или не/
За мене това е първото 10-дневно, иначе си гладувам от няколко месеца всяка седмица по един ден, а отделно съм правила три дневно. Но беше зимата и беше в пъъъъъти по-зле. Заради студа основно. ЕДвам го издържах да свърши. А сега ми доста по-леко, особено когато прекарвам по около 6-7 часа от деня навън на слънце.
Много се смях на това, което си писала, тъй като и аз имах третия ден май един сън, че ям бисквитки, от тези, които правя на сина ми, и в един момент се усещам, че гладувам и направо полудях, много гадно ми стана.
Вече съм в четвъртия ден. Тази нощ сънувах, че ям меденки и по едно време докато ги ям се усещам, че гладувам и ми стана много гадно, че съм си провалила по този начин гладуването. Абе кошмар. След това обаче се събудих и осъзнах, че е само сън. Беше към 3:30ч. До 4:55 се въртях, пуснах си лап-топа и си свалих няколко филмчета. Тази сутрин се чувствам добре. Нямам енергия за трениране, само за живеене. Днес ще си пия топла водичка.